Zenen av att känna till din Bitcoin-åsiktBitcoin bryr sig inte om din åsikt – eller min.

Och det gör inte världens ledare heller.

Du kanske inte heller bryr dig om min åsikt. Du behöver inte, men här är den i alla fall.

Det är min åsikt att det faktum att Bitcoin inte bryr sig om våra åsikter är bra.

Och det är det också min åsikt att det faktum att världens ledare inte bryr sig om våra åsikter är inte en bra sak.

Hur kan jag förklara att det är bra när Bitcoin gör en sak och dåligt när våra ledare gör detsamma? Detta beror på två andra mycket viktiga fakta: Den första är att världsledarna bryr sig om sina egna åsikter, och så deras åsikter do roll när vår inte gör det. Det andra är att även om Bitcoin inte bryr sig om din eller min åsikt så ger den inte heller ett enda flygande ludd om våra världsledares åsikter heller.

.Source link