ZEBEDEE Viker Partner för att ge Bitcoin-belöningar till mobilspel  • ZEBEDEE samarbetar med spelstudion Viker för att ge bitcoin-belöningar till Android- och iOS-mobilspel.
  • Wheel of Trivia, Wheel of Crypto och Balls King är redan live på båda plattformarna.
  • Partnerskapet förväntas ge ytterligare två matcher före årets slut.

ZEBEDEE, ett fintech-företag fokuserat på att möjliggöra Bitcoin-tjänster för spelindustrin, har samarbetat med spelstudion Viker för att ge spel för att tjäna bitcoin-spel till mobilanvändare över hela världen, enligt en release skickad till Bitcoin Magazine.

”Vi gör spel roligare och spännande med belöningar som har verkligt värde”, säger Simon Cowell, VD för ZEBEDEE. ”På den här delen av vår resa är Viker den perfekta partnern, eftersom de skapar tillgängliga spel som alla kan förstå, älska och nu tjäna Bitcoin med.”

Viker har redan lanserat tre mobila Bitcoin-spel som utnyttjar ZEBEDEEs betalningsteknik över Lightning, inklusive Wheel of Trivia, Wheel of Crypto och Balls King. Spelen är tillgängliga för Android- och iOS-enheter och låter spelare spela och tjäna riktiga BTC, som de kan ta ut till sin valfria plånbok. Partnerskapet kommer att ge ytterligare två Bitcoin-drivna spel innan årets slut.

.Source link