Vitalik Buterin vill höra ”Unhinged Critism”, frågar ETH Community vilket annat mynt/fiat de föredrar


Vitalik Buterin. Källa: videoskärmdump, Business Insider / YouTube

Ethereums (ETH) medgrundare Vitalik Buterin har haft lite roligt på Twitter – och bett sina följare att dela den mest besynnerliga kritiken de någonsin har sett av honom, och frågat vilket annat mynt eller fiat de skulle vilja se lyckas om ETH gör det. inte uppnå mainstream acceptans i framtiden.

I ett inlägg, bestämde sig Buterin för att öppna en burk maskar och frågade: ”Vilken är den galnaste och mest oklara kritiken av mig du har sett på Twitter eller någon annanstans?” Han fick bollen i rullning med ”några bra”, som mest fokuserade på hans utseende.

En sa att han såg ut som en James Bond-skurk, en annan sa att han liknade en ”utomjordisk crackhead”, en annan anklagade honom för att se undernärd ut och en fjärde sa att han såg ut som en skolskytt.

I svaren visste en världstrött affisch tydligt vad som skulle komma härnäst.

Men andra svarade med att hävda att de inte hade något annat än kärlek till Buterin, ringer honom en av sin generations ”bästa datavetare” och uppmanade honom att inte ”svettas något av det där nonsensen”. En annan sa att sådana kommentarer var ”inte kritiserande”, utan bara ”grundlösa förolämpningar.”

Och en fundersam följare svarade att ”att engagera sig i detta” var ”inte alls bra för din mentala hälsa”, uppmanade Buterin att ”undvika det” och tillägger:

”Du är en kändis vid det här laget, så det kommer inte att sluta.”

Oavsett vilket beslutade andra att spela med, med en rad konspirationsteorier som dyker upp, inklusive en som hans egen far påstod sig ha stött på.

2017, ”troll” på Reddit jämförde honom till ”nazister” (sic) och ISIS, och uttryckte sin önskan att han skulle ”dö”.

Bland all ”galenskap” och ”kärlek” fanns dock ett förutsägbart stort överflöde av tweets som krävde lägre ETH-gasavgifter.

Vise råd för alla i allmänhetens rampljus fanns också till hands.

Samtidigt beslutade Buterin också att köra två Twitter omröstningar ställa en spännande hypotetisk fråga till ETH-gemenskapen. Han skildrade ett tänkt scenario och skrev:

”Du vaknar upp 2035, och 80% av alla transaktioner och besparingar i världen är i en valuta som inte är ETH. Vilken skulle du föredra att det var?”

I en undersökning gav han alternativen för bitcoin (BTC), USA-dollarn och de så kallade ”ETH-mördaren” altcoins solana (SOL) och cardano (ADA).

I en andra undersökning som ställde samma fråga inkluderades ytterligare fyra alternativ, nämligen: tron ​​(TRX), neo (NEO), binance coin (BNB) och den kinesiska yuanen.

Varje försök till en seriös diskussion avskaffades nästan omedelbart av en oundviklig störtflod av Twitter-baserade dogecoin (DOGE) och shiba inu (SHIB) förespråkare – som släppte lös en nästan ogenomtränglig malström av memes med hundtema.

Resultaten av omröstningarna kommer att avslöjas automatiskt om cirka 10 timmar.

____

Läs mer:

– Vitalik Buterin Under det senaste decenniet: Hur rätt eller fel var han?
– Ethereums Vitalik Buterin Dumps Tokens med hundtema – tjänar över 1 miljon USD

– Ethereum är halvvägs mot sin ”Grand Vision” – Vitalik Buterin
– Vitalik Buterins ”Endgame” färdplan kommer att ”Ta år att spela ut”

– Prisprognoser för Bitcoin och Ethereum för 2022
– Kryptoadoption 2022: Vad kan du förvänta dig?

Source link