Varför vi inte helt kan överge Fiat för Bitcoin ännuSka vi alla gå noll fiat? Jag har sett den här idén få framträdande plats på Bitcoin Twitter nyligen, diskuterad av folk som LaserHodl och Tungt beväpnad clown. Personligen är jag öppen för idén, och jag tror att vi alla så småningom kommer att #GetOnZero. Men inte bara än.

Hur mycket jag än skulle älska att leva i den hyperbitcoiniserade världen idag, så är vi inte där än. Enkelt uttryckt har jag fortfarande fiat-denominerade förpliktelser med individer eller företag som inte direkt accepterar bitcoin. Så även om jag i allmänhet minimerar min fiat-exponering, finns det giltig kritik och oro över att bokstavligen gå till noll fiat idag. Och hur är det med att använda fiatsystemets skuld till egen fördel innan den kollapsar?

.Source link