Varför jag tycker att Bitcoin-gemenskapen är så övertygandeLyssna på detta avsnitt:

Konst och Bitcoin – båda drar till sig några av de mest kreativa hjärnorna i världen. Jag diskuterade detta och mer intressanta korsningar med Bitcoin Magazineär PhoenixBTC. Vi berörde hur bitcoin påverkar tidspreferens och hur Bitcoiners kan vara mer mottagliga för nykomlingar i utrymmet. Slutligen pratade vi om vad Phoenix var glada över att gå vidare i branschen. Se till att kolla in podden och den skriftliga intervjun nedan.

Hur introducerades du först för Bitcoin?

Under 2012 till 2013 besökte jag en vän som jag inte sett på ett tag. Han hade flyttat till en ny plats och visade mig runt. När jag märkte en konstig datorinstallation sa han att han bröt ”bitcoins”. Jag frågade honom vad bitcoins var och han sa att det var några ”internetpengar” som du kunde använda online för saker. Och förklarade senare att han egentligen inte visste så mycket om det just då.

.Source link