Valkyrie Investments VD Leah Wald säger att Bitcoin är digitalt guld  • Valkyrie Investments VD Leah Wald sa att hon inte tror att BTC är dumt guld, till skillnad från JPMorgan -VD. ”Jag tycker att det är ett underbart digitalt guld och har gjort ett strålande jobb med att spika den butiken av värdeberättigande.”
  • Wald tillade att även om Bitcoin fortfarande är i ett tidigt skede, ”etablerar det sig som ett av de starkaste monetära nätverken och absolut en digital värdeförråd.”
  • När det gäller en digital dollar är hennes uppfattning att det skulle ”stelna och stärka fallet för bitcoin.”

På måndagen intervjuades Valkyrie Investments VD Leah Wald den Bloomberg Quicktake. Hon diskuterade bitcoinpriset, som då svävade runt 48 000 dollar, och delade med sig av sina tankar om JPMorgan -vd Jamie Dimons åsikt att ”Bitcoin är” dårens guld ”.

”Om bitcoin kan skjuta över 50 000 dollar och behålla detta pris förväntar vi oss att den här bullrundan kommer att nå den nästan högt under fjärde kvartalet”, sa Wald. ”Jag är mycket upphetsad inför oktober; jag är upphetsad inför fjärde kvartalet.”

Hennes förutsägelser har förverkligats hittills. Efter att ha hoppat förbi 50 000 dollar på tisdagen, bitcoin klättrade så högt som $ 55 000 idag som cirka 27 miljoner dollar av BTC -terminsshorts var avvecklas.

.Source link