Upptagen dag för Ledger när det tillkännager Crypto Debet Card, NFT, Coinbase och FTX News


Källa: En skärmdump av webbplatsen cl-cards.com, redigerad av Cryptonews.com.

Stor hårdvarutillverkare Huvudbok sa att det syftar till att lansera ett kryptodebetkort, börja stödja icke-fungibla tokens (NFT) och tillkännagav partnerskap med två stora börser, Myntbas och FTX.

Företaget gjorde flera tillkännagivanden idag under Ledger Open-konferensen i Paris.

Först tillkännagav Ledger lanseringen av ett kryptodebetkort kallat Crypto Life-kortet, som, de hävdar, kommer att göra det möjligt för användare att betala med kryptotillgångar hos mer än 50 miljoner återförsäljare och onlinebutiker.

Kortet bör vara tillgängligt för kunder i Storbritannien, Frankrike och Tyskland så snart som första kvartalet 2022. Det är beräknat att nå USA under andra kvartalet. Från och med nu kan intresserade användare gå med på väntelistan.

Ledger uppgav att kortet kommer att stödja kryptotillgångar som BTC, ETH, USDT, EURT, USDC, XRP, BXX, BCH och LTC.

Företaget avslöjade också sina avsikter att lägga till NFT-stöd i början av 2022 och erbjuda en plånbok för NFTs, som gör det möjligt för användare att ”lagra, visualisera, hantera och njuta av fullt ägande av sina NFTs.”

Ledger sa att de redan har integrerat Rarible, en NFT-marknadsplats, i sin Ledger Live-app. Företaget tillade att användare kommer att kunna använda alla Raribles funktioner från och med januari 2022.

Samtidigt har kryptohårdvarutillverkaren också ingått partnerskap med två stora kryptobörser. Som en del av partnerskapet med Coinbase kommer börsen att integrera Ledger-hårdvaruplånböcker, vilket gör det möjligt för användare att själv förvara sina kryptoinnehav.

Den första fasen av partnerskapet bör rullas ut under första kvartalet 2022, vilket gör att användare av webbläsartillägget Coinbase Wallet kan ansluta till sina Ledger-plånböcker. Längre på vägen bör användare av Coinbase-mobilappen kunna ansluta till Ledger-plånböcker.

”Det är ingen hemlighet de [Coinbase] investerar i sin mjukvaruplånbok. Vi är mycket stolta över att meddela att Coinbase-programvaruplånboken lägger till Ledger-stöd,” plånbokstillverkaren sa.

Slutligen avslöjade Ledger att de har gått samman med FTX för att möjliggöra hävstångshandel genom sin Ledger Live-app.

Ledger berättade om partnerskapet att partnerskapet kommer att ge FTX:s likviditet, hävstång och handelsalternativ till Ledger Live-användare, vilket gör det möjligt för dem att handla över 300 digitala tillgångspar med låga avgifter medan de har kontroll över sina innehav.
____
Läs mer:
– Fysiska måsten i en digital värld: 4 väsentligheter för Bitcoiners
– Ledger Hack Saga fortsätter: Bedragare ”presenterar” falska hårdvaruplånböcker

– Ledger värderad till 1,5 miljarder USD, planerar DeFi-lösningar, eget operativsystem
– Ledger lovar fonderförsäkring när kunddataläckan expanderar

Source link