UpLift höjer 450 675 BUSD i sin första IDO


Ansvarsfriskrivning: Texten nedan är ett pressmeddelande som inte har skrivits av Cryptonews.com.

UpLift – en ny lanseringsplattform som driver fram nya projekt – har samlat in 450 675,02 BUSD till den revolutionerande NFT-marknaden YouMinter.

UpLift-plattformen tar sikte på att bli den första lanseringsplatsen med en massiv community på 1 miljon aktiva deltagare, och ger en helcykel förbättrat stöd till startups med en unik vision, väldefinierad färdplan och topptalanger ombord. Framröstad till årets accelerator vid AIBC Summit 2021, UpLift inkuberar, lanserar och accelererar projektskalning i DeFi.

YouMinter stal rampljuset på UpLift med den första rean som startade den 16 december kl. 13:00 UTC. Försäljningen framkallade ett livligt svar från samhället och gick exceptionellt bra med 273 136,38 sålda UMINT.

En del av de insamlade medlen gick till UpLift-remisspoolen. För att snabbt sammanfatta har UpLift-plattformen introducerat ett lukrativt boosterprogram för dem som aktivt bidrar till framgången för UpLift DAO genom att hänvisa till nya deltagare som ett sätt att stimulera dess community.

Efter den exklusiva IDO-rundan på UpLift meddelade YouMinter-teamet att de skulle skjuta upp TGE på varje plattform för att bjuda in fler bidrag, vilket ger ännu bättre utsikter för UpLift DAO. I detta avseende släpptes ett officiellt uttalande på YouMinter sociala medier:

”Som ni alla kan se går kryptoindustrin igenom osäkra tider. Marknaden kan inte säkerställa någon stabilitet, och YouMinter, å andra sidan, gör sitt bästa för att ge vårt samhälle fler möjligheter att få vinst och den bästa upplevelsen.”

Om UpLift

UpLift är en startplatta som backas upp av verktyget LIFT och positionerad för att bli den ledande plattformen som förenar störande projekt med privata investerare. Plattformen stöds av Ikigai Ventures – en riskkapitalfond i ett tidigt skede som låser upp tillväxtpotentialen för startups som skalar in Blockchain, Esports, Fintech och Gaming.Source link