Stronghold Digital Assets lanserar Nasdaq -börsintroduktion  • Bitcoin -gruvarbetaren Stronghold tillkännagav idag lanseringen av sitt börsintroduktion (IPO) på 5 882 352 stamaktier av serie A.
  • Det förväntade börsnoteringen kommer att ligga mellan $ 16 och $ 18 per aktie enligt ett S-1-formulär inlämnat till US SEC, som ännu inte har trätt i kraft.
  • Företaget planerar att notera sina aktier på Nasdaq Global Market under beteckningen ”SDIG”.

Stronghold Digital Assets har officiellt lanserat sin Nasdaq -börsintroduktion på 5882352 aktier av klass A -aktier till ett förväntat pris mellan 16 och 18 dollar per aktie, enligt ett meddelande som delas med Bitcoin Magazine.

Företaget har redan lämnat det slutliga prospektet till Securities and Exchange Commission (SEC), men det har ännu inte trätt i kraft. Bitcoin -gruvarbetaren ansökte först om en Nasdaq -börsnotering i juli.

Stronghold planerar att notera sitt klass A -aktie på Nasdaq Global Market under symbolen ”SDIG” och bli det första nordamerikanska företaget i sitt slag som börsnoteras genom en verklig börsnotering, annorlunda än den nu populära direktnoteringen och SPAC -avenyer.

.Source link