Sju Bitcoin IRA:er, granskade för 2022


Källa: Adobe/Vitalii Vodolazskyi

Att säkra din ekonomiska framtid är ett klokt steg att ta. I USA, med Bitcoin IRA, kan du göra det genom att spara i bitcoin (BTC) till din pension.

Läs vidare för att lära dig mer om Bitcoin IRA-konton och upptäck en lista över några av de bästa Bitcoin IRA-kontona du kan välja mellan.

Vad är en Bitcoin IRA?

Ett Bitcoin IRA (Individual Retirement Account) är ett skatteeffektivt investeringsinstrument som låter dig investera i bitcoin som en del av din pensionsplanering.

Bitcoin IRA:er är vanligtvis självstyrande IRA:er. Självstyrda IRA (SDIRA) gör det möjligt för individer att lägga pengar i en mängd olika alternativa tillgångar, som vanliga IRA:er inte kan investera i. Självstyrande IRA kan komma i form av en traditionell eller en Roth IRA.

Självstyrda Bitcoin IRA kan vara ett alternativt sätt att spara i bitcoin till din pension utan att behöva gå igenom den tekniska processen att köpa och hålla bitcoin på lång sikt.

Sju Bitcoin IRA att överväga

För att börja utforska Bitcoin IRA, är det första du behöver göra att hitta en Bitcoin IRA-förvarare som är rätt för dig.

Nedan hittar du sju populära Bitcoin IRA-tjänsteleverantörer som du kan kolla in.

Bitcoin IRA

Bitcoin IRA grundades 2016 och hjälper människor att investera i krypto för sin pension. Bitcoin IRA, känd som en av de största leverantörerna av krypto-IRA i USA, har en växande lista över digitala tillgångar du kan investera i för din pension, med nio kryptotillgångar du för närvarande kan köpa.

Bitcoin IRA har en minimiavgift på 3 000 USD för att öppna ett standardkonto. Företaget har dock även en Saver IRA, som endast kräver en insättning på 100 USD, med en återkommande investering på 100 USD i månaden.

Regal tillgångar

Regal Assets bildades som ett investeringsbolag för alternativa tillgångar 2010. De investerar i första hand i ädla metaller, såsom guld och silver, för sina kunders räkning. Men 2017 beslutade företaget att lägga till kryptotillgångar som en annan alternativ tillgång.

Detta drag drevs av deras övertygelse om att kryptotillgångar, precis som ädla metaller, inte korrelerar med den amerikanska dollarn och aktiemarknaden. De ser denna egenskap som en potentiell säkring mot en ekonomisk nedgång.

Du kan öppna en Regal Asset Bitcoin IRA med en initial investering på 25 000 USD eller så kan du rulla över medel från en traditionell IRA.

CoinIRA

CoinIRA har också uppstått ur en historia av att investera i alternativa tillgångar, såsom ädelmetaller. Finansföretaget grundades 2017 av GoldCo, en etablerad Gold IRA-förvaltare.

CoinIRAs prerogativ är att kapitalisera på investeringar i kryptotillgångar, driven av moderbolagets erfarenhet av alternativa tillgångsinvesteringar.

För att skapa en Bitcoin IRA med CoinIRA måste du göra en initial investering på 20 000 USD eller överföra upp till 3 500 USD från ett icke-IRA-konto om du tidigare ägt ett hos företaget.

BitIRA

BitIRA grundades 2017 och hjälper sina kunder att investera i Bitcoin IRA och andra kryptotillgångar – en produkt som de också kallar ”Digital IRA”.

BitIRA hänvisar till sig själv som ”Världens säkraste digitala valuta IRA”, som tillhandahåller funktioner som att tillhandahålla ett försäkringsskydd för dina digitala tillgångar som lagras, hålla alla kryptofonder i kylförvaring, ett krypterat transaktionssystem och mer.

Om BitIRA låter som ett företag som du skulle vilja sätta upp din Self-directed IRA med, måste du ha ett initialt investeringsbelopp på 5 000 USD.

Bred finansiell

Broad Financial grundades 2004 som en privat fastighetsfirma men breddade senare sin portfölj till att inkludera förenklad pension för anställda, Roth IRA och fastighets IRA.

Det senaste tillskottet till sin portfölj är Bitcoin IRA som är självstyrande, vilket gör att kunderna kan bestämma hur mycket BTC de vill ha.

Broad Financial har en fast installationsavgift på 1 295 USD men har inte ett minimibelopp av BTC som du behöver köpa under den första installationsprocessen. Istället kan du lägga in vad du än har råd med.

Ädla Bitcoin

Noble Bitcoin grundades 2018 som ett dotterbolag till Noble Gold Investments. Vid den tiden hade företaget mer än 20 års erfarenhet av att hantera investeringar i alternativa tillgångar som ädelmetaller som guld.

Genom Noble Bitcoin kan du ha dina 401(k)s och IRAs i Bitcoin, eller alternativt få en del av dina pensionsbesparingar rullade över till en Bitcoin IRA. Minsta insättning för en Bitcoin IRA med Noble Bitcoin är satt till 10 000 USD, med en årlig transaktionsavgift på 225 USD.

Bitcoin rådgivare

Bitcoin Advizers lanserades 2018 och specialiserar sig på att hjälpa individer över 49 år att integrera kryptotillgångar som bitcoin i sina pensionsfonder. För att göra denna process lättare för sina kunder har de kontoansvariga som fungerar som den enda kontaktpunkten under processen.

Det initiala investeringskravet är en engångsbetalning på 550 USD. Det tillkommer också en årlig lagrings- och underhållsavgift på 195 USD (plus 20 USD per månad) och en avgift på 0,07 % på IRA-saldot.

Ska du lägga till bitcoin i din pensionsportfölj?

Bitcoin är en tillgångsklass som har potential att åstadkomma ett paradigmskifte i det globala finansiella systemet.

Av vissa används bitcoin som en säkring mot inflation (det är fortfarande en olöst debatt om BTC fungerar som en säkring), som en diversifieringstillgång, som en spekulativ tillgång, som en remitteringsskena och som en digital betalningsmetod, vilket gör det till en unik tillgångsklass med hög uppåtprispotential.

Att lägga en del av dina pensionssparande i bitcoin kan därför visa sig vara rätt drag för din framtid. Men om du öppnar en Bitcoin IRA ska du naturligtvis aldrig investera mer än du har råd att förlora.

_____

Läs mer:
– Den legendariska investeraren Bill Miller injicerar 50 % av personliga medel i Bitcoin, Altcoins
– 5 Crypto Index-tokens som låter dig ”köpa marknaden”

– Hur man investerar i kryptobörser: Topp 3 alternativ
– 5 nya blockkedjefonder du kan investera i idag

– Hur man tjänar ränta på Stablecoins: En nybörjarguide
– Hur man köper virtuell mark i Metaverse: En nybörjarguide

– Topp 7 Bitcoin & Crypto Mining aktier du kan lägga till din aktieportfölj
– Kolla dessa 5 sätt att tjäna avkastning på din kryptoSource link