SAND samlar när Sandbox avslöjar sitt kommande Metaverse-evenemang


Källa: Sandlådan

Sandlådan spelplattformen tillkännagav The Sandbox Alpha, ett kommande evenemang som gör det möjligt för spelare att utforska ekosystemets metavers för första gången och tjäna belöningar i processen.

Nyheten hade drivit SAND, den infödda symbolen för The Sandbox-ekosystemet, till sin nya rekordnivå på 3,63 USD, vilket har sjunkit med nästan 10 % sedan dess. Som sagt, den har ökat med över 28 % under de senaste 24 timmarna, samt nästan 40 % på en vecka. Klockan 9:39 UTC handlades det 66:e myntet efter börsvärde till 3,43 USD.

SAND 7-dagars prisdiagram. Källa: CoinGecko.com

”The Sandbox Alpha är ett öppet flerveckors play-to-earn-evenemang som startar den 29 november kl. 13:00 UTC, där spelare kommer att få möjlighet att utforska The Sandbox Metaverse för första gången, genom 18 upplevelser skapade av The Sandboxs lag, ”, sa projektet.

Spelare med ett Alpha Pass, en icke-fungibel token (NFT)-biljett som ger full tillgång till alla upplevelser, bör kunna tjäna upp till 1 000 USD i SAND plus tre exklusiva NFT-belöningar. Spelare utan Alpha Pass kan å andra sidan fortfarande få tillgång till tre upplevelser och en rad speluppdrag.

Projektet syftar till att erbjuda 1 000 Alpha Pass-biljetter till LAND Owners i The Sandbox, en virtuell värld där spelare kan ”bygga, äga och tjäna pengar på sina spelupplevelser.” Andra sätt att få en biljett är att delta i dagliga sociala tävlingar eller köpa en på NFT-marknaden Öppet hav.

Samtidigt har värdet på virtuell mark i The Sandbox skjutit i höjden nyligen. ”Mark som såldes för [USD] 48 i en förköp i december 2019 har nu ett golvpris på mer än [USD] 4000,” rapporterade DappRadar tidigare denna månad.

Under 7-dagarsperioden fram till den 3 november såg The Sandbox 7 miljoner USD i handelsvolym, en ökning med 645 %. Vidare registrerade projektet 4,2 miljoner USD i handelsvolym bara under de tre första dagarna av november, med antalet handlare som ökade med 3x, enligt DappRadar.

4,2 miljoner USD är ”mer än den dapp som genererades under hela september månad”, sa de och uppskattade att ”November kommer att bli den största handelsmånaden i The Sandboxs historia.”

Markerna säljs slut med en vanlig prislapp på SAND 1011 (USD 3 290) per paket. Premiummarker, de som omger stora sociala knutpunkter som förväntas uppleva högre trafik, säljer för mer.

Källa: DappRadar

I början av juni var en bit virtuell mark såld för SAND 3,6 miljoner, eller cirka 650 000 USD vid tidpunkten för auktionen.

____

Läs mer:
– Se Microsofts vd som visar upp Metaverse Use-cases
– Kryptospel exploderar in i den lekfulla framtiden

– Tinder, Bumble Fall Head over Heels för Crypto, Metaverse
– Seoul kommer att lansera ”Metaverse” Public Service Platform 2022

– Metaverse: Fem saker att veta – och vad det kan betyda för dig
– Investera i metaversen: 4 sätt att investera i virtuell framtid

Source link