Polkadot -sammankomster som teamet säger att fallskärmarna är redo för lansering


Källa: AdobeStock/Yury

Polkadot’s native token DOT utmärkte sig som en av de bäst presterande på kryptomarknaden idag efter att teamet bakom blockchain -protokollet meddelade att de efterlängtade fallskärmarna nu är redo för lansering.

Klockan 9:05 UTC steg det åttonde myntet efter börsvärde, DOT, med 19% under de senaste 24 timmarna till ett pris på 41,33 USD. Vinsten gjorde DOT till den näst bäst presterande bland de 100 bästa kryptotillgångarna genom börsvärde (bakom telecoin (TEL) s 27% ökning).

14-dagars prisdiagram över DOT. Källa: CoinGecko

På Polkadot beskrivs fallskärmar som specialiserade blockchains som ansluter till Polkadot Relay Chain och därmed utgör den sista delen av multichain -arkitekturen som Polkadot är känd för.

Polkadot-kedjan utvecklades som ett sk protokoll som gör det möjligt för olika blockchain-nätverk att fungera tillsammans.

Enligt meddelandet från Web3 Foundation, skaparna av Polkadot, är nätverket nu ”tekniskt kapabelt” att stödja sina första fallskärmar, medan auktioner och crowdloans också är redo för ”en första produktionsrelease” på nätverket.

”De sista tekniska stegen som var nödvändiga att genomföra innan vi startade fallskärmar på Polkadot var slutförandet av Polkadots fullständiga kodrevision, som nu är genomförd, och slutförandet av fallskärmstvister, som nu kan gå vidare”, heter det i meddelandet.

Nyheten om att fallskärmarna är redo för lansering följdes av en motion till Polkadot Council – protokollets styrande organ – att öppna de första fallskärmsautomatauktionerna på nätverket.

Enligt auktionen schema, den första auktionen av parti 1 inleds den 11 november och detaljer om auktionerna kommer nu att diskuteras på Polkadots communityforum Polkassemble.

”Grattis till denna milstolpe alla – otroligt glada att se Polkadot Mainnet breda ut sina vingar med fallskärmar ombord”, kommenterade en användare på forumet och föreslog att auktionerna borde fördröjas för att ta mer tid för förberedelser.

Samma känsla delades också av en annan användare på forumet, som ifrågasatte om det är ”bra för en miljö som främjar stabilitet att göra det bråttom” och tillägger: ”Vi har knappt hunnit förstå Kusama .. Användare kommer inte längre att hitta sin väg med samma projekt på båda sidor. Det kan bli för mycket direkt. ”

Tillsammans med DOT samlades även Kusamas KSM-token i dag och steg nästan 18% under de senaste 24 timmarna till ett pris på 370,86 USD och kom in som dagens tredje bästa spelare efter DOT.

Kusama utvecklades av Polkadot -skaparen Gavin Wood som ett experiment- och testnätverk för decentraliserade applikationer (dapps) som så småningom kommer att lanseras på Polkadot.

____

Läs mer:
– Polkadot, Kusama Rally på 100 miljoner dollar i fallskärmshyresauktioner
– Bästa ICO 2017, Polkadot, för att starta viktigt experiment

– Polkadot Token står inför avgörande ögonblick när det löser sig i topp 10 -klubben
– Varför är Polkadot Mainnet News viktigt för Blockchain -adoption?

– Polkadot -investerare imponerade inte av Tether News
– Polkadot: En satsning mot maximalism med Gavin Wood

Source link