Patriots Quarterback ’Santa Mac’ Jones skänker Bitcoin till hela sin offensiva linje


Mac Jones, rookie-quarterbacksensationen och bästa hopp för 9-5 New England Patriots att förlänga sin decennier långa dynasti i National Football League (NFL), skänker Bitcoin till hela sin offensiva linje denna jul.

”Jag har studerat Bitcoin ett tag nu. I år visste jag bara att jag var tvungen att ge lite Bitcoin till mina lagkamrater, sa Jones. ”Så jag tog kontakt med Bitcoin Magazine och bad om hjälp med hur man ger Bitcoin som gåva.”

Mac Jones nådde sedan ut till andra Alabama Alumni och VD för Bitcoin Magazine David Bailey. Förutom Bitcoin bestämde sig Jones och Bailey för att ge finansiell utbildningsresurs för en Bitcoin Magazine skriv ut prenumeration på hela Patriots offensiva linje, samt pass till Bitcoin 2022-konferensen, som kommer att bli den största Bitcoin-händelsen i historien.

Source link