Öppet brev till Bitcoin-tvivlande vän på Wall StreetKära Wall Street-vän,

Jag skriver det här brevet för att jag gillar dig. Jag vet att vi har våra skillnader, särskilt när det gäller hur vi ser på de finansiella institutionerna som dominerade det senaste århundradet av historien, men jag förstår var du kommer ifrån.

Du är en smart och kommunikativ person, banker och chefer har identifierat din potential, erbjudit dig en välbetald karriär och en ekonomisk utbildning i linje med förtroendesystemet. Plötsligt dyker jag upp med en besatt blick och berättar att en anonym individ har skapat digitala pengar som, förutom att vara en oöverträffad investering, är en teknik som kommer att revolutionera mänskligheten och vända upp och ner på allt du har lärt dig från dina framgångsrika miljardärarbetsgivare .Source link