NBA Team Houston Rockets för att integrera Bitcoin-tjänster genom NYDIG


  • Houston Rockets har samarbetat med NYDIG i ett sponsringsavtal som betalas i bitcoin.
  • NYDIG kommer att bli franchisens officiella Bitcoin-tjänsteleverantör och Bitcoin-plattform.
  • Teamet kommer att tillhandahålla Bitcoin-utbildningsprogram för samhället och bitcoin-belöningar och betalningsalternativ för fans.

National Basketball Association (NBA) team Houston Rockets har samarbetat med Bitcoin-tjänsteföretaget NYDIG, enligt ett pressmeddelande. NYDIG kommer att bli franchisens officiella Bitcoin-tjänstepartner och Bitcoin-plattform genom en sponsring som betalas i bitcoin. Företaget kommer också att fungera som teamets bitcoin-förvarare.

”Att samarbeta med NYDIG tillåter oss att dra nytta av Bitcoins tillväxt för att ge kreativa belöningar och betalningsalternativ till vår fanbas och medarbetare”, säger Rockets VD för affärsverksamheten Gretchen Sheirr.

The Rockets har inte avslöjat vilka specifika erbjudanden som kommer att tillhandahållas som en produkt av NYDIG-samarbetet. Ändå kan konkreta initiativ landa för fans och det bredare samhället för Bitcoin-utbildning och möjligheten att tjäna BTC-belöningar och använda bitcoin som betalningsmetod.

”The Rockets kommer att vara #PaidInBitcoin, och detta partnerskap understryker vår entusiasm över Houston-området och Bitcoin-innovationen som äger rum där”, säger Kelly Brewster, marknadschef för NYDIG.

.Source link