Nasdaq-noterade BTCS för att betala utdelning i Bitcoin  • Blockchain-företaget BTCS kommer att betala utdelning i bitcoin till sina investerare.
  • Det Nasdaq-noterade företaget har blivit det första att erbjuda ett sådant utdelningsalternativ på amerikanska marknader.
  • BTCS utvärderar fortfarande om framtida utdelningar också kommer att betalas ut i BTC.

BTCS Inc., ett Nasdaq-noterat blockchain-teknikföretag, kommer att göra sin nästa utdelning i bitcoin i en första för amerikanska marknader, enligt en onsdagsinlämning till Securities and Exchange Commission (SEC).

”Vi vill belöna våra långvariga aktieägare för deras fortsatta stöd och uppmuntra ekonomisk frihet genom att tillhandahålla medel för att möjliggöra direkt ägande av Bitcoin och andra digitala tillgångar,” sa BTCS VD Charles Allen i ett uttalande.

Investerare kan välja att delta i bitcoin-utdelningen, som BTCS kallar en ”Bividend”, senast den 16 mars 2022. Utdelningens avstämningsdatum är satt till nästa dag, och de som inte väljer att ta emot den i BTC kommer att få det i det traditionella kontantformatet istället.

.Source link