MetaMask för att lägga till stöd för NFT


Källa: AdobeStock / FellowNeko

Metamask, en populär kryptovaluta-plånbok designad i form av en webbläsartillägg, har avslöjat sin ännu inte lanserade in-app non-fungible token (NFT)-tillägg.

”Alverna i vår verkstad lägger sista handen på funktionen för samlarobjekt på Extension för att vara i paritet med vår mobilapp”, sa MetaMasks officiella Twitter-konto på tisdagen.

MetaMask är en stor kryptoplånboksapplikation utan förvaring som tillåter användare att skicka och ta emot Ethereum (ETH)-baserade kryptovalutor och tokens. Plattformen beräknas ha över 21 miljoner användare.

I sin Zendesk-server meddelade MetaMask förra veckan att användare kan lägga till NFTs som anpassade tokens i tillägget, men kommer inte att kunna se dem.

”Vi arbetar aktivt med att förbättra NFT-stödet i MetaMask Extension; det kommer att vara tillgängligt snart, och denna information kommer att uppdateras när den blir tillgänglig. För tillfället, för att hantera dina NFT:er via MetaMask, använd MetaMask Mobile”, heter det. .

Det noterade dock att MetaMask Mobile för närvarande visar NFT:er ”under NFT-fliken.”

Den beskrev också att de hämtar sina data från den stora NFT-marknaden Öppet hav.

I slutet av september, sociala medier jätte Twitter tillkännagav sina planer på att tillåta integration av sina användares konton med deras NFT.

____

Läs mer:

– Swappar och NFT accelererar MetaMasks tillväxt
– FTX.US förvärvar LedgerX, MetaMask får 10 miljoner användare per månad + fler nyheter

– Handlarens lektion: Varför du inte bör behålla stora mängder krypto i MetaMask
– Ny finansieringsrunda skulle kunna ge ConsenSys-värdet till 3 miljarder USD

– Det kinesiska kommunistpartiets munstycke stöder NFTs i ett överraskande drag
– Instagram funderar på att integrera NFTs i sin plattform

Source link