Liksom Bitcoin, ”Fortune favors the Brave” i New South Park Episod


Källa: videoskärmdump, Space ᴬᵘˢˢⁱᵉ / Twitter

Eric Cartman, en av de fyra centrala karaktärerna i den amerikanska animerade serien South Parkär kanske mest känd för sin affinitet för svordomar och utskällningar, men i det senaste avsnittet av programmet använder han sin kunskap om kryptoreklam för att ge sina vänner ett motiverande tal.

I avsnittet hänvisar den fiktiva karaktären till en annons via kryptoplattform Crypto.com med den Oscarvinnande superstjärnan Matt Damon i huvudrollen. Verksamheten rullade ut annonsen förra året som en del av en global kampanj på 100 miljoner USD med stora Hollywood-namn, som syftar till att öka plattformens världsomspännande erkännande.

”Vad säger Matt Damon i den där bitcoin-reklamen? Lycka står den modiga bi!” Cartman ropar på sina vänner.

”Min pappa sa att han lyssnade på Matt Damon och förlorade alla sina pengar”, svarar en annan karaktär.

”Ja, det gjorde alla! Men de var modiga när de gjorde det, säger Cartman.

Kris Marszalek, medgrundare och VD för Crypto.com, reagerade till avsnittet på Twitter, där han säger att hans företags inkludering i ett avsnitt av succéserien ”låste upp” en prestation.

Avsnittet med bitcoin sändes den 2 februari i USA och inledde den 25:e säsongen av den animerade sitcomen på Comedy Central.

Under de senaste åren har krypto och blockchain-teknik gjort många framträdanden i Trey Parkers och Matt Stones show. Bland annat var icke-fungibla tokens (NFT) ansvariga för att bringa blodbad och förstörelse i ett specialavsnitt i december 2021 av showen. Utöver detta, South Park: Post Covid animerad filmfilm presenterar en framtid där bitcoin och andra kryptor har dykt upp som den dominerande betalningsmetoden.

____

Läs mer:
– South Park förutspår att Bitcoin kommer att dominera vår framtid
– NFTs orsakar blodbad i den senaste South Park Special

– Fox tar annonsörer in i NFTs med nya serier av Rick&Morty Mastermind
– Nytt verklighetsprogram följer kryptoinvesterares förmögenheter

– CRO hoppar när Crypto.com släpper hackrapport på 34 miljoner USD
– Crypto.com för att öka amerikansk närvaro med en affär på 216 miljoner USD

Source link