Kryptorisktolerans, galen Bitcoin Mining Luck, Olympic Yuan och 20 kryptoskämt


Veckan började med ett bitcoin- och ethereumrally efter att de bröt avgörande nivåer, medan den legendariske investeraren Bill Miller sa att han hade injicerat 50 % av personliga medel i bitcoin och flera andra kryptotillgångar, och en undersökning visade att kryptohandlare i Storbritannien och USA visar en ökad risktolerans när de får erfarenhet. Elrond Network förvärvade Web3-betalningslösningen Utrust, och såg den senares mynt hoppa. Samtidigt, i Lightning Network-nyheterna, integrerade Cash App denna L2-lösning, medan Bottlepay beviljades godkännande av UK FCA. Samtidigt bröt en ensam BTC-gruvarbetare ett block som säkrade en belöning på 266 870 USD, och sedan vann en andra solo-gruvarbetare blockloppet också – beskrivet som ”sinnessjuk tur”, och vi rapporterade också om människor som bryter BTC med sitt Norton 360-antivirus och sin Tesla bilar. Under tiden lanserade Jack Dorsey, Alex Morcos och Martin White Bitcoin Legal Defense Fund och förbereder sig för att föra ett lagligt krig med Craig Wright.

Det är långt ifrån allt. En populär reporter hävdade att Apple inte har några metaverse-planer för sitt kommande headset, sydkoreanska metaverse- och kryptospelprojekt kan få ett enormt uppsving under de kommande veckorna, och en elevs selfie-NFT-samling blev viral. Unstoppable Domains nya funktion tillåter Ethereum- och Polygon-inloggning med NFT-domäner, medan den hårt uppbackade DeSo gjorde vågor igen med en kontroversiell Google-inloggningsfunktion – eftersom en forskning fann att centralisering orsakade flest DeFi-hack under 2021. I hot wallet-attacker, Animoca Varumärkesägda Lympo tappade 16,5 miljoner USD, medan LCX-börsen tappade 8 miljoner USD. En annan forskning drog slutsatsen att kryptosfären måste ta itu med frågan om luftdroppar.

I Kina fortsätter den digitala yuan-testningen med appmarknadsplatser som rapporterar massiv tillväxt i plånboksnedladdningar, medan utländska besökare kommer att tillåtas använda den digitala yuanen för första gången vid nästa månads vinter-OS. Iran kommer också att slutföra ett system som gör det möjligt för handlare att använda digitala valutor i internationella affärer. Uruguays första krypto-uttagsautomat har visat sig vara en omedelbar hit, medan en amerikansk tillsynsmyndighet efterlyser striktare regler för krypto-uttagsautomater. En spansk parlamentsledamot för kryptokryptering bad regeringen att erbjuda Kazakstans kryptogruvarbetare ett hem i Spanien. Under tiden i USA delade Fed-ordföranden sina kryptorelaterade kommentarer framför senatens bankkommitté, och inflationen hoppade mest på 40 år medan bitcoin och ethereum såg uppgångar. Och eftersom CFTC uppmanas att förstärka kryptoregleringen är Coinbase inställd på att lansera kryptoderivat i landet. Samtidigt tog Near in 150 miljoner USD, medan Pakistans och Bolivias centralbanker inte var nöjda med krypto, i motsats till Rio de Janeiro och dess kryptoinvesteringsplaner.

Ripple vann rätt att få tillgång till SEC:s Ethereum-e-postmeddelanden, Tesla accepterade dess öde och dogecoin, medan Tether visade sin centraliserade makt att blockera USDT-konton. Men lyckligtvis tog Jack Dorsey ytterligare ett steg för att stärka decentraliserade Bitcoin och tillkännagav ett nytt Bitcoin-gruvsystem. Men det finns inte bara Bitcoin eftersom FTX lanserade en blockchain & Web 3-fond på 2 miljarder USD.

Låt oss kolla in veckans samling av bästa kryptoskämt.

__________

Som vi alltid gör, låt oss först checka in med kryptotwitteren.

__

De är en grupp selektiva optimister.

__

Samtidigt, på kryptomarknaderna:

Källa: coinexmemes / Instagram

__

Hur mår BTC?

__

Relaterat till det tidigare inlägget, här är en kort historik över vad som hände.

__

”Jag sa vad som helst, för helvete!”

Källa: btcclicks / Instagram

__

Det mest svårfångade på denna planet: BTC-dippet.

Källa: freeslave06 / Twitter

__

Oooooooof…

Källa: blueedgecrypto / Instagram

__

Visuell representation av 3PG (tre persongrupper).

Källa: bitcoin.baddie / Instagram

__

Saaaaved!

__

”Titta, det är en komplex känsla, man.”

__

Som en observant kommentator noterade: ’boy oh boy’.

__

”…och ändå är det enda jag inte såg 100 000 USD.”

__

Usch, den här kryptovintern 2022 är tuff.

__

Här är ett spel: räkna alla brännskador här.

Källa: udiverse svart / Twitter

__

Heeey, yeaaah!

Källa: cryptoworld.info / Instagram

__

Skrämde honom där, damen. Var mer specifik, pls.

__

Dessa västerlänningar är galna i NFT.

Källa: checkyourkidsattthedoor / Instagram

__

’Ja! Om jag vill svänga runt en brud och in i andra bröllopsgäster så får jag göra det! jävla Zuckerberg…’

__

Oroa dig inte, vi glömde inte din veckovisa kryptodokumentär. Njut av.

Source link