I detta avsnitt av Fördelningen, NLW samtal med öppen källkod respiratorer, overreactions i penningpolitiken och den hala, klibbiga sluttningen mot helikopter pengar med Bruce Fenton.

I hans dagliga coronaviruset till presskonferens idag, New York-Guvernören Andrew Cuomo sade att “vår viktigaste förvränga nu är respiratorer.” Staten räknar med att inom 45 dagar, det kan behöva 37,000 respiratorer. Den har för närvarande 3 000 personer.

Bruce Fenton var en av de early crypto community kanarieöarna i kolgruvan varning för hotet av coronavirus. Som världen har fångats upp till varning, har han flyttade sin uppmärksamhet åt att hjälpa till att samordna ett open source-nätverk som försöker ta itu med det exakta problemet.

På denna episod av Fördelningen, Bruce går att diskutera:

Upplysningar Läs Mer

Ledaren i blockchain nyheter, CoinDesk är en media utlopp som eftersträvar högsta journalistiska normer och håller sig till en strikt uppsättning av redaktionella politik. CoinDesk är ett självständigt rörelsedrivande dotterbolag för Digital Valuta Koncernen, som investerar i cryptocurrencies och blockchain startups.Source link