Jack Dorsey’s Block tillkännager Bitcoin Mining System, bygger kärnteamet


Källa: Videoskärmdump, Spiral / YouTube

Blockera, betalningsföretaget tidigare känt som Fyrkant och leds av Twitter grundaren Jack Dorsey, bygger ett Bitcoin (BTC) gruvsystem och anställer ett team för det.

”Vi bygger officiellt ett öppet bitcoin-gruvsystem,” twittrade Dorsey på torsdag.

Blocks general manager för hårdvara, Thomas Templeton, försedd ytterligare detaljer, anger att de officiellt har beslutat att bygga ett Bitcoin-gruvsystem ”ut i det fria och vid sidan av samhället”, efter att det först tillkännagavs i oktober. Deras intresse för det kommer från åsikten att Bitcoin-brytning går utöver den enkla handlingen att bryta ett mynt och mot att säkerställa en decentraliserad och tillåtslös framtid.

Per Templeton, företaget siktar på mer distribuerad och effektiv gruvdrift från inköp, installation och underhåll till faktisk gruvdrift.

Genom att diskutera kundernas smärtpunkter och tekniska utmaningar med medlemmar i gruvgemenskapen hittade Block följande problem:

  1. Tillgänglighet: svåra att hitta gruvriggar, med höga priser och dyr leverans;
  2. Tillförlitlighet: de nuvarande systemens problem kretsar kring värmeavledning och damm, medan omstart ofta behövs och tar tid;
  3. Prestanda: vissa gruvriggar genererar oönskade övertoner i elnätet, är bullriga och för högljudda för hemmabruk, medan gruvarbetare vill ha lägre strömförbrukning och högre hashrat.

För att arbeta för att lösa dessa problem började Block med att utvärdera olika IP-block – och angav att de är ”öppna för att skapa en ny ASIC”, open-source gruvarbetare och andra systemprogramvaror.

”Vi är intresserade av prestanda *och* öppen källkod *och* våra egna eleganta systemintegrationsidéer. Vilken teknik och vilka partners bör finnas på vår lista att överväga”, skrev Templeton.

Allt detta sagt bygger företaget ett team för att arbeta med det nya systemet. ”Utredningen” inkuberas inom Blocks hårdvaruteam, samtidigt som man börjar bygga ut ett kärnteknikteam av system-, ASIC- och mjukvarudesigners som leds av Afshin Rezayee, Blocks Bitcoin Mining Lead.

”Några av de öppna rollerna är elektriska ingenjörer, analoga designers och layoutingenjörer,” skrev Templeton.

Det verkar som att Block vill göra det möjligt för vem som helst att bryta Bitcoin hemma, men vad det är som de faktiskt kommer att leverera är ännu okänt. Kommentatorer föreslog att det kan inkludera programvara i första hand, snarare än hårdvara, och gruvpooler.

Samtidigt bekräftade Block också förra året att det syftar till att bygga en bitcoin first hardware-plånbok ”för att göra bitcoin-förvar mer mainstream.”

____

Läs mer:
– Bitcoin & Crypto Mining 2022: Nya platser, teknologier och större spelare
– Domineras av institutioner, Bitcoin Mining är också möjligt hemifrån

– Hur Bitcoin Mining kan hjälpa nationer med inhemsk energiproduktion
– ”Insane Luck at Work” som andra solo Bitcoin Miner vinner Block Race på en vecka

– Jack Dorsey & Co lanserar Bitcoin Legal Defense Fund, förbereder sig på att föra ett juridiskt krig med Craig Wright
– Cash App integrerar Bitcoin Lightning Payments, LN Payments Company får brittiska tillsynsmyndighetens godkännande

Source link