International Fair Design Miami för att acceptera Bitcoin-betalningar för konstverk  • Internationella mässan Design Miami kommer att acceptera bitcoinbetalningar för konstverk i år.
  • Mässan kommer att hållas mellan 1 och 5 december i Miami Beach, tillsammans med Art Basel.
  • Design Miami har också introducerat sin medföljande mobilapp, som låter mässbesökare utforska och köpa konst från sina fingertoppar.

Internationell designmässa Design Miami kommer att acceptera bitcoin-betalningar för första gången i årets upplaga, enligt ett uttalande skickat till Bitcoin Magazine. Evenemangets 17:e upplaga kommer att hållas i Miami Beach de första fem dagarna i december, med presentationer från 22 av världens ledande gallerier och 19 kuriosautställningar.

”Design Miami/ är glada över att utöka sitt digitala utbud för årets mässa, och introducerar den officiella Design Miami/mobilappen”, enligt uttalandet. ”Den nya appen är en följeslagare till Design Miami/-evenemang, och erbjuder användarna möjligheten att engagera sig som aldrig förr… och för första gången klicka-för-köp-utställda verk direkt från utställningsgolvet.”

.Source link