Ingen förstår Bitcoin, och det är okejJameson Lopp, en av de tidigaste utvecklarna inom Bitcoin säger: ”Ingen förstår bitcoin, och det är okej.” Sannare ord sades aldrig. Det är faktiskt en användbar utgångspunkt för ämnet jag skriver om nu. Jag är absolut neutral när det gäller om du bestämmer dig för att köpa eller, ännu bättre, spara i bitcoin. Mitt enda mål är att hjälpa till att slänga bort vår kollektiva okunnighet.

Michelangelos skapelse av statyn av David ger oss en referenspunkt. Han hävdar att han klippte bort allt som inte var David från stenblocket. Tja, mina vänner, det är vad vi måste göra här: chip bort allt i ditt sinne som INTE är Bitcoin. Inte så lätt uppgift som Lopp föreslår. Jag är övertygad om att alla åtta miljarder själar på denna planet kommer att få en större förståelse för Bitcoin för varje block som går och varje år som går. Kanske en dag kommer vi att förstå det fullt ut, men mina pengar är på vi kommer aldrig att förstå det fullt ut, och inte heller är en fullständig förståelse nödvändig. Jag vet inte hur min bil fungerar eller min dator eller min telefon eller mitt kylskåp eller min brödrost.Source link