Hur man får betalt i Bitcoin med strejk  • Strike -användare kan nu aktivera direktinsättning till sitt konto och konfigurera hur mycket som helst av de inkommande pengarna att omedelbart konverteras till bitcoin utan avgifter.
  • ”Pay Me In Bitcoin” tillåter användare att sömlöst konvertera en del av sin inkomst till BTC med hjälp av sitt konto och routingnummer.
  • Funktionen möjliggör enkel tillgång till ljudpengar för alla som är berättigade till ett Strike -konto, oavsett deras arbetsgivare.

Lightning Network betalningsplattform Strike har meddelat sin nyaste funktion, Pay Me In Bitcoin, som gör det möjligt för användare att programmatiskt konvertera en del av eller hela sin inkomst till bitcoin i appen genom att använda sitt bankkonto och routingnummer.

”Jag är otroligt upphetsad att meddela och offentliggöra Pay Me in Bitcoin with Strike”, skrev företagets grundare Jack Mallers i ett tillkännagivande inlägg som delades med Bitcoin Magazine. ”Idag kan alla med ett Strike -konto, oavsett arbetsgivare, få betalt i bitcoin.”

.Source link