Human Trafficking Institute för att acceptera Bitcoin-donationer genom OpenNode  • Human Trafficking Institute kommer att börja acceptera bitcoindonationer.
  • Betalningar på Bitcoin- och Lightning-nätverken kommer att vara möjliga.
  • Det nya donationsfordonet kommer att möjliggöras av OpenNode, en leverantör av Bitcoin-betalningsinfrastruktur.

Human Trafficking Institute (HTI) kommer att börja acceptera bitcoindonationer, enligt ett uttalande som skickats till Bitcoin Magazine. HTI kommer att utnyttja OpenNodes bitcoin-betalningsteknik för att acceptera både on-chain och Lightning Network BTC-donationer. Det är oklart om institutet kommer att hålla den mottagna bitcoin på lång sikt.

”The Human Trafficking Institute har åtagit sig att lösa ett globalt problem med stöd från den enda valuta som kan användas runt om i världen”, enligt uttalandet.

HTI arbetar med partnerländer för att minska människohandel genom att inrätta specialiserade enheter för att upprätthålla lagar mot människohandel, skapa akademier för att utbilda och utrusta dem och bädda in experter i teamen för att arbeta med fall.

”Vi är glada över att samarbeta med OpenNode för att tillhandahålla en ny väg för våra givare för att stödja vårt arbete på Human Trafficking Institute,” sa Victor Boutros, VD för Human Trafficking Institute, i uttalandet. ”Vi tror på finansieringspotentialen som Bitcoin kan ge vår organisation när vi fortsätter vårt arbete med att decimera trafficking vid dess källa genom att arbeta inom straffrättsliga system för att åtala människohandlare.”

.Source link