Hans excellens ambassadör Justin Sun ska till rymden 2022


Källa: En videoskärmdump, Twitter/@justinsuntron

”His Excellence” Justin Sun är iväg till rymden – och han kommer att representera Grenada när han är där uppe.

Nej, Cryptonews.com hittar inte på det här (även om vi önskar att vi var det). Per en tweet från Tron (TRX) grundare, ”för sex månader sedan”, hade han ”turen att vinna” en auktion för att vara en del av det Jeff Bezos-grundade företaget Blå Ursprungs första kommersiella New Shepherd-flygning.

Och inte bara kommer Sun att bege sig till kosmos – han vill också ta ”fem krigare” för att ”utforska” rymden med honom 2022.

I tweetens svar ökade en Twitter-användare antingen på sarkasmen eller samlade på sig berömmet.

Och det verkar som att detta inte är något aprilskämt utanför säsongen: Ett Blue Origin-inlägg bekräftade att ”HAN Justin Sun, ambassadör, ständig representant för Grenada till Världshandelsorganisationen (WTO) och grundare av Tron skulle verkligen bli den ”förste grenadiska, internationella diplomaten och blockchain-industriledaren att gå upp till rymden”, och tillägger:

”Han kommer att ta med sig den grenadiska flaggan på sin resa.”

Historien slutar inte där. ”Krigarna”, förklarade han, ”ska ha en speciell status inom sitt område samtidigt som de har en stark vilja att utforska rymden.”

Och Tron-chefen retade deras identiteter, hävdar:

”Vår första nominerade kommer att vara en framstående figur i kryptovärlden som är galen i att kryssa i Metaverse. Gissa vem?”

Den ”andra nominerade” kommer att ”vara en Tron DAO-gemenskapsmedlem med en stark passion för rymden”, tillade han, medan nästa kommer att vara en ”entreprenör inom teknikområdet som har en vision för framtiden och välkomnar innovation inom all teknik- relaterade områden.” De återstående två platserna kommer att fyllas av en artist och en ”mycket synlig och socialt inflytelserik kändis.”

Sun förklarade att han hade budat, tillsammans med cirka 2 600 andra, för en plats på en Blue Origin-flygning i juni i år, och betalade 28 miljoner USD för sitt vinnande bud. Men han tillade att han var tvungen att ta flyget vidare på grund av en schemaläggningskonflikt.

Det verkar som att Sun har gjort en överenskommelse med Blue Origin som gör att han kan ta ett flyg med båten nästa år istället. Farkosten är en sub-orbital resa, som kommer att se New Shepherd lämna atmosfären i cirka 11 minuter.

Samtidigt, enligt ett pressmeddelande från Tron, kom Sun i går ”till WTO:s högkvarter i Genève, Schweiz”, där han officiellt avtäcktes i sin nya roll. Som det anstår hans nya titel kan Sun officiellt ”bo i Genève och hålla möten med relevanta WTO-tjänstemän”, noterade releasens författare.
___
Läs mer:
– TRX sjunker när Justin Sun lämnar Tron för att bli hans excellens ambassadör
– Justin Sun: Christie’s Tech Glitch hindrade mig från att betala 70 miljoner USD för Beeple NFT

– Justin Sun nekar bud på att värva 13,6 m-sub YouTuber som Tron ”Shill”
– Justin Sun hetsar SEC med Tron Shilling efter att ha lidit 8 miljoner USD GameStop Loss

– Trons Justin Sun tvingades förklara sig själv över diktaturanklagelser igen
– Justin Sun säger att bara dessa människor ifrågasätter honom

Source link