Green Bulls, Rapping Bitcoin Launderers, Divided Regulators och 20 Crypto-skämt


Denna vecka i krypto, sa Kraken att februari kan vara en grön månad, BTC klättrade över 45 000 USD med analytiker som också såg en tjur på lång sikt, medan JPMorgan sa att dess rimliga pris är 38 000 USD, sedan förutspådde en undersökning en fördubbling av ETH-priset detta år, XRP ökade när nya domstolsbeslut gav hopp om att Ripple-SEC-fallet kan sluta snart, AXS och SLP flyttade upp eftersom Axie Infinity drastiskt minskade den dagliga utgivningen av SLP, LEASH hoppade när Shiba Inu gick in i metaverse, och vi tittade på vad som ligger bakom KPMG bitcoin och ethereum-hypen, samt om det är tidigt eller för sent att investera i bitcoin, enligt Wells Fargo. Samtidigt rapporterade Tesla 101 miljoner USD i nedskrivningsförlust från BTC-investeringar 2021. Eftersom ukrainska hackergrupper och traditionella motståndsrörelser i allt högre grad använder krypto, greps två individer för en påstådd konspiration för att tvätta BTC som stulits i Bitfinex-hacket 2016, och FN sa att att Nordkorea fortfarande hackar kryptobörser för att finansiera sitt vapenprogram, men landet förnekade det och kallade USA för världens ”kung av hackning och stöld”. Samtidigt är kryptobörser nu de största konsumenterna av Bitcoin-blockutrymme.

Aave och Twitters Bluesky gick mot en ny, decentraliserad social mediestandard, Gartner förutspådde att människor ”kommer att spendera 1 timme om dagen i metavers om fyra år, Coin Metrics fann att NFT-priserna är ”relativt oberoende” av den bredare kryptomarknaden , ett hem i Florida kommer att auktioneras ut som en NFT, och fem kryptoplattformar och en DAO kommer att sända annonser under Super Bowl-söndagen i USA.

När FTX-chefen vittnade om att mer reglerande tydlighet skulle locka kryptoinvesterare till USA, avslöjade en utfrågning i US House om stablecoins och krypto en skarp klyfta i strategin för reglering. Den ryska regeringen kommer att lansera ett lagförslag som kallar bitcoin och krypto för en valutaanalog, tillsynsmyndigheter i Hongkong och regeringen funderar på att införa nya regler för att övervaka kryptosektorn, och El Salvador funderar på emission av BTC-obligationer i mars och BTC-lån för små och medelstora företag, medan en statsägd bank där delas ut ett 1,5 miljoner lån till ett kryptoföretag som accepterar 200 bitcoin-uttagsautomater som säkerhet. Det verkar också som att inte alla OS-deltagare har blivit blåsta av den digitala yuanens användbarhet. Den ryska regeringen uppskattade att införandet av en skatt på kryptorelaterade transaktioner kan generera 13,3 miljarder USD i intäkter, Kazakstan avslöjade åtgärder som syftar till att beskatta Bitcoin-gruvsektorn, och vissa kryptotransaktioner kan drabbas av en skatt på 20 % i Venezuela som en ny lag passerar. Samtidigt rasade den amerikanska senatorn Debbie Stabenow över Bitcoins mindre än 0,08 % koldioxidavtryck, medan en polsk gruvarbetare kommersialiserade teknologi med hjälp av solpaneler för att bryta Bitcoin medan han värmde upp huset.

Låt oss skratta åt några skämt nu, utvalda just för dig.

__________

GM, CT! Hur mår du den här veckan?

Källa: u/Acrobatic_Ad_5208 / Reddit

__

Låt oss kolla in några tankar om BTC.

__

Samtidigt på marknaderna:

__

Klar position.

__

Det är brant….

__

”Har du hört talas om vår frälsare Satoshi?”

__

Med blixtens hastighet!

__

Se, om Morgan Freeman säger det, är det praktiskt taget vetenskap.

Källa: u/Harrison108 / Reddit

__

En mycket vardaglig händelse, om man så vill.

__

Testa att göra kryptovideor.

__

Vi kan alltid försöka.

__

Icke-fungibel faktiskt.

__

Bara en glimt egentligen.

__

Med en klok kommentators ord: ”När Prius?”

Källa: u/Octopus_Seven_Two / Reddit

__

Heeere’s bitcoin!

__

De sannaste orden som någonsin sagts.

__

Förutom din rappning och Web 3 utvecklande karriärer såklart.

__

Attans! Det är mycket.

__

Vilken utsökt slumpmässig fråga. Tillsammans med ett korrekt svar.

__

Och här är de faktiska bilderna av att fånga den misstänkta BTC-tvättduon.

Source link