Grafen ser tvåsiffrig procentuell ökning, blir dagens bästa artist


Källa: iStock/PeskyMonkey

Web3-protokollet The Graphs infödda token GRT steg mest bland de 100 främsta kryptotillgångarna efter börsvärde idag, efter att priset studsade mot en viktig teknisk supportnivå och den legendariske fotbollsspelaren Ronaldinho blev den officiella globala ambassadören för en tillhörande icke-fungibel token (NFT) plattform.

Från och med tisdagen klockan 15:10 UTC var GRT upp 17 % under de senaste 24 timmarna, men ned 6 % under de senaste 7 dagarna och ned 20 % under den senaste månaden. Token, som för närvarande är rankad som 50th mest värdefulla kryptotillgångar efter börsvärde, stod i skrivande stund på 0,475 USD.

De starka uppgångarna idag positionerade GRT som dagens bästa presterande bland de 100 bästa mynten efter börsvärde, före gala (GALA) och kadena (KDA), som kom på andra och tredje plats med uppgångar på drygt 14 % vardera.

Det senaste rallyt för GRT-tokenen kom när priset studsade från en viktig teknisk supportnivå på cirka 0,4 USD, där priset rörde sig så högt som 0,48 USD innan det gick tillbaka tidigare idag.

USD 0,4-nivån har varit en viktig stödnivå under stora delar av slutet av januari och början av februari, vilket ger ett visst hopp för tokeninnehavare efter att priset har varit i en konsekvent nedåtgående trend sedan mitten av november förra året.

Pris på BRT sedan november:

Källa: TradingView

Samtidigt kom vinsterna idag också efter att den legendariske fotbollsspelaren Ronaldinho i måndags tillkännagavs som den ”globala ambassadören” för New World Inc.ett helägt dotterbolag till The Graph.

Som ambassadör för New World kommer Ronaldinho att vara med och skapa ”exklusiva evenemang och NFT-upplevelser” i samband med lanseringen av New Worlds NFT-plattform för förstärkt verklighet (AR), enligt ett tillkännagivande från företaget.
____
Läs mer:
– Myntlopp: Toppvinnare/förlorare i januari
– Altcoins in för en Bumper 2022 som antal kryptohandlare inställt på dubbel – RapporteraSource link