Den “Bitcoin Miljardär” tvillingar, Tyler och Cameron Winklevoss av Gemini crypto utbyte, som nu också har en reglerad, fiat marknadsplats för icke-fungibla polletter (NFTs).

Gemini första förvärvade Tjusig Gateway i slutet av 2019 med Tyler Winklevoss säger i ett uttalande, “Vi tror att både verkliga och digitala samlarobjekt kommer att migrera till blockchains i form av nifties.” (Winklevoss minskade ytterligare kommentar.)

Tjusig Gateway grundarna, bröderna twin Duncan och Griffin Snopp Foster, som lanserades den Fiffiga marknadsplats på tisdag, för att mobilisera Gemini infrastruktur på backend för en dollar-plattform för utbyte. Folk kan köpa NFTs med kreditkort och kontanter ut direkt till sitt bankkonto när de säljer.

För att starta, samlarobjekt utbyte arbetar med mixed martial arts fighter Cris Cyborg och fotograf Lyle Owerko, vars beskyddare har Justin Timberlake, Beyonce och Jay-Z.

“Jag har känt Tyler och Cameron i ett par år nu. Vi träffade socialt i New York, genom vänner,” Owerko sagt. “Det är roligt att vara en “early adopter”. … Det är som att vara en konstnär i 1880-talet och ser en kamera för första gången.”

Han kommer att erbjuda en serie av sex bilder genom Fiffiga marknadsplats för $200 till $2,500 varje, beroende på bilden. Vissa bilder kommer att ha 25 exemplar, medan andra bara har en NFT.

“Jag gjorde det av egen fri vilja” Owerko läggas vid frågan om bolaget betalade honom för, för utlåning hans konst till detta format. Han sade att affären var “givande för båda parter.”

Marknaden motvind

Eftersom plattformen räknar med att få intäkter från transaktionsavgifter, Tjusig Gateway skulle behöva för att locka tillräckligt med volym för att stödja de fem-man-team inom Gemini. Det återstår att se om det finns tillräckligt med konsumenternas efterfrågan på sådana digitala samlarobjekt.

Det Fiffiga Gateway team beräknade NFTs var en $200 miljoner marknaden 2018, felaktigt att förutsäga samlarobjekt spel CryptoKitties skulle förbli ett “projekt för att titta på” i och med 2019. CryptoKitties nu lockar färre än 200 per vecka användare, enligt DappRadar, ner från 2017 peak av 14,914 dagliga aktiva användare. Den NFT marknaden fortfarande ser dyster tillväxt i traditionell teknisk fråga. Nonfungible.com uppskattningar gaming start Decentraland är en av de topp tre NFT marknadsledande ännu underlättas ungefär 50 transaktioner under den senaste veckan.

Som jämförelse kan nämnas att den Fiffiga lagets första experiment med 10 000 “Crypto Punk” NTFs samlat ungefär 3,569 transaktioner i två år, vilket innebär att färre än hälften av dem säljs och några av dem handlade. Å andra sidan, OpenSea VD Devin Finzer sa att hans NFT marknaden nu ser ungefär $1,5 miljoner i månatlig handelsvolym, med lite under 10.000 aktiva användarkonton. Med Ethereum nätverk buckling under överbelastning av coronavirus-inducerad volatilitet, Finzer sade detta kan öka transaktion avgifter plattformar betalar för varje byte.

“Om Ethereum nätet är super igensatt, utvecklare kan bara inte bygga NFTs längre,” sade han. “Sedan mer NFT projekt kan flytta till andra stora kedjor.”

Ja, CryptoKitties skapare Dapper Labs är att göra framsteg på sin kommande Flöde blockchain, debuterar en testmiljö för utvecklare tidigare denna månad.

Med tanke på den instabilitet bland Ethereum fan base, Tuppen Främja tvillingar är ute efter att utnyttja kändis fandoms, i hopp om att starta NFTs med fler idrottare och artister med ägnas följande.

“I konstvärlden du inte riktigt se Picassos handel mössa eller handel volym,” Duncan Snopp Foster säger. “Vi arbetar också på Fiffiga display enheter. … Folk har för att kunna hänga sina NFT upp på sin vägg.”

Upplysningar Läs Mer

Ledaren i blockchain nyheter, CoinDesk är en media utlopp som eftersträvar högsta journalistiska normer och håller sig till en strikt uppsättning av redaktionella politik. CoinDesk är ett självständigt rörelsedrivande dotterbolag för Digital Valuta Koncernen, som investerar i cryptocurrencies och blockchain startups.Source link