Fei-Rari Union godkänd, vilket markerar en av de största DAO-fusionerna i DeFi-historien


Källa: AdobeStock / TSUNG-LIN WU

En röst för att slå samman Rari huvudstad, ett öppet ränteprotokoll som tillåter skapandet av tillståndslösa utlåningspooler, och Fei-protokollet, emittent på den infödda algoritmiska stablecoin FEI, godkändes på tisdagen på Ethereum (ETH) blockhöjd 13850929.

Om man tittar på det totala värdet låst (TVL) i dessa projekt, per DeFi Pulse, har Rari Capital för närvarande 1,384 miljarder USD och Fei-protokollet står på 845,664 miljoner USD – vilket gör den sammanslagna TVL i den sammanslagna enheten 2,23 miljarder.

Bland Raris innehavare av governance token (RGT) godkände 93 % åtgärden medan 1 % avvisade den, och de återstående ~6 % avstod från att rösta. På samma sätt röstade 90 % av Feis innehavare av styrningstoken (TRIBE) för åtgärden medan de återstående ~10 % avstod från att rösta, och ingen motsatte sig.

Som en del av affären kommer RGT-tokens att vara utbytbara mot TRIBE – som hade ett cirkulerande utbud på 619 605 725 före sammanslagningen – till kursen 1 RGT = 26,7 TRIBE.

Nu när sammanslagningen har godkänts kommer styrningen av Rari Capital-protokollet att bli helt integrerad med Tribe decentraliserade autonoma organisationen (DAO) och TRIBE-styrningstoken, enligt fusionsförslaget. Tribe kommer också att få kontroll över alla nuvarande Rari Capitals treasury-positioner och kommer att vara ansvarig för eventuella framtida airdrops, eller händelser som liknar en airdrop.

Under tiden kommer missnöjda staminnehavare att ha möjlighet att byta ut sina tokens mot FEI med en kurs av 1 STAM = 1,22 FEI. ”Ragequit-alternativet kommer att vara tillgängligt i tre kalenderdagar efter att fusionsförslagen har gått igenom”, löd förslaget.

Cryptonews.com har kontaktat Fei-protokollet för en kommentar.

Raris RGT har presterat dåligt den senaste månaden. Klockan 10:25 UTC handlas den för 23,65 USD, upp 1,2 % på en dag och ned med mer än 36 % under de senaste 30 dagarna, enligt CoinGecko.

TRIBE är upp 0,5 % på en dag och ner 16,6 % på en månad, handlas för närvarande till nästan 0,93 USD.

Dess samhälle är dock ganska optimistiskt om sammanslagningen.

”Jag tror också att det är ganska bra för alla parter,” sa en RGT-innehavare i communityns forum. ”TRIBE delar ägandet av en faktisk miljard dollar statskassan och alla nyckelintressenter kunde inte vara mer peppade. Försök att inte fokusera på prisåtgärder eller fud [fear, uncertainty, doubt], Jag vill inte bagatellisera dina bekymmer heller, men det finns så många fler linser att använda än de du har här.”

Samtidigt Jeff Amico, som leder riskkapitalkraftverk Andreessen Horowitzs Crypto Network Operations-grupp, kallade sammanslagningen ett ”landmärkesförslag”.

”Den sammanför två av de mest ambitiösa gemenskaperna inom DeFi och exemplifierar den innovativa andan i branschen som helhet,” sa Amico.

____

Läs mer:

– YFI samlar 80 % på en vecka när laget lovar ”aggressiva återköp”
– Investerare inte imponerade av Polkadots Parachains-lansering

– Santa Hackathon? Visor Finance markerar 7:e hacket i december
– DAOs, tokeninnehavare kan möta nya skatteskulder, varnar PwC Report

– Kryptosäkerhet 2022: Förbered dig på fler DeFi-hack, utbytesavbrott och Noob-misstag
– Trender för kryptoreglering 2022: Fokus på DeFi, Stablecoins, NFTs och mer

Source link