En annan ensam gruvarbetare vinner ’Life-Changing’ Summa, räcker in USD 536K i Ethereum Block Reward


Källa: AdobeStock / Victority

Sologruvarbetare har fått en stark start i år. I måndags vann en ensam Ethereum (ETH) gruvarbetare med en genomsnittlig hashrate kapacitet på 2,19 Giga hash per sekund (GH/s) ett blockrace på Ethereum blockchain och håvade in en belöning på ETH 168, för närvarande värd strax under 536 000 USD.

Den lyckliga gruvarbetaren, som uppenbarligen startade solobrytning den 23 december, är en del av miningpoolen för kryptovaluta 2 gruvarbetare. Poolen tillåter användare att välja mellan mer än ett dussin altcoins och bryta antingen solo eller genom att gå med i en pool för grafiska processenheter (GPU) och Application-Specific Integrated Circuit (ASIC) gruvriggar.

Som rapporterats, trotsade två ensamma Bitcoin (BTC) gruvarbetare enorma odds förra veckan och lade till ett nytt block till Bitcoin-nätverket, vilket säkrade BTC 6,25 blockbelöningen vardera. Gruvarbetarna var en del av en solo gruvpool dubbad Solo CK.

”Ja, det här är en galen tur på jobbet och en mycket ovanlig händelse,” Solo CK-administratören, Con Kolivas, twittrade just då.

____

Läs mer:
– Bryt Bitcoin och Ethereum med Norton 360 Antivirus eller din Tesla
– Jack Dorsey’s Block tillkännager Bitcoin Mining System, bygger kärnteamet

– Bitcoin & Crypto Mining 2022: Nya platser, teknologier och större spelare
– Bitcoin Mining Hash Rate fördubblas 2022, förutspår Compute Norths vd

– Polygon implementerar Ethereums förbättringsförslag 1559; MATIC dyker idag
– Hackare stjäl 15 miljoner USD från Crypto.com, säger analytiker; Plattformen hävdar att användarmedel inte gick förlorade

Source link