Donald Trumps son låter ”bedrägerivarning” på TrumpCoin


Källa: @EricTrump/Twitter

Eric Trump, son till den tidigare amerikanska presidenten Donald Trump, vill att du ska veta att den nya krypton som använder efternamnet, TrumpCoin (TRUMP)är inte kopplad till New York-dynastin — och hotar altcoins grundare med rättslig prövning.

”Detta har INGET med vår familj att göra, vi godkänner inte användningen och vi är inte på något sätt anslutna till den här gruppen. Rättsliga åtgärder kommer att vidtas”, den yngre Trump, som fungerar som vicepresident för Trump-organisationen, twittrade.

TrumpCoins officiella sociala mediekonto har svarade till den förolämpade verkställande direktören med ett utdrag från avsnittet med vanliga frågor (FAQ) på sin webbplats där en av frågorna frågar om TrumpCoin ägdes, var ansluten till eller godkändes av Donald Trump.

Enligt sajten: ”Nej, Trumpcoin.com ägs, drivs, stöds av eller på annat sätt ansluten till Donald J. Trump, The Trump Organization, Donald J. Trump for President Inc, eller någon annan organisation som ägs och/eller drivs av Donald J. Trump eller någon av hans dotterbolag.”

TrumpCoins grundare säger att dess historia går tillbaka till den 20 februari 2016 och att kryptot skapades med syftet att hedra Donald Trump. Det var mindre än nio månader innan han vann presidentvalet i november 2016.

”TrumpCoin visar att andra digitala valutor förutom Bitcoin kan vara kapabla till fantastiska saker. Det kommer att vara det första som banar väg för insamlingsstöd till patrioter över hela världen som behöver stöd i sin kamp mot korruption och tyranni”, hävdar webbplatsen.

Samtidigt, klockan 13:30 UTC, vägde altcoins pris ner, till något mer än 0,23 USD, och ett börsvärde på cirka 1,54 miljoner USD, enligt data från Coinmarketcap.com. Priset har fallit med 4,2 % den senaste dagen och nästan 38 % på en vecka.

____

Läs mer:
– Crypto Community stummade efter Melania Trump ’Shills’ Bitcoin (och hennes NFT-projekt)
– Besegrade NFT med Donald Trump-tema säljs för 6,6 miljoner USD

– USA:s valresultat skrivna på Ethereum och EOS Blockchains
– US Postal Service satsar på Ethereum Blockchain i patenterat röstsystem

Source link