Denver Derivat Bitcoin ASIC-pris


Den här artikeln ska inte tjäna som något annat än ett bidrag till bitcoin-gruvgemenskapen.

Jag är ingen matematiker.

Jag är inte statistiker eller legitimerad ekonom.

Jag är bara en bitcoin-gruvarbetare, en byggare och en fritänkare som älskar kalkylblad och algebra, och under de senaste fyra åren har jag försökt hitta ett sätt att korrekt värdera bitcoin ASICs när som helst samtidigt som jag tar hänsyn till detta. övergripande marknadsförhållanden.

Följande är den utvecklade beräkningen som jag har använt för att avgöra om jag ska dra avtryckaren och köpa en ASIC eller inte – eller snarare är det här en beräkning som hjälper mig att bli överivrig och betala för hårdvara. Jag har blivit inspirerad att dela detta av de fenomenala människorna i DBF.Source link