Den amerikanska regeringen respekterar inte autonomi. Bitcoin gör.Nedanstående är ett direkt utdrag av Martys Bent Issue #1094: ”Kleptokraterna har ingen respekt för dig, din integritet eller din” autonomi. ”Registrera dig för nyhetsbrevet här.

Regeringen som gav dig 28 miljarder dollar i skuld som de inte kan betala tillbaka utan en evig höjning av skuldtaket och tvångsförverkande av förmögenhet via beskattning och andra medel är här för att berätta att ”Ja, ja, ja, ja , ja, du måste underrätta oss om att vi kränker din integritet för att säkerställa att IRS känner till varje transaktion över $ 600 du någonsin gör. ”

Den ökande skulden kanske inte är ditt eget fel. Det är troligen en produkt av en rymdbyråkrati som är full av makt, girighet och oförmåga att göra någonting med någon form av effektivitet, men det spelar ingen roll. Du måste lida. Det här är ju DIN regering. Du röstade på de otrevliga som fattade besluten. Därför bör du vara ansvarig för konsekvenserna av deras beslut. Ta itu med det, bonde.

Bortse från det faktum att den förfallna gamla väskan skriker ”ja, ja, ja, ja, ja” i ditt ansikte som om det är en lämplig förklaring till en giltig fråga om regeringens övergrepp har missbrukat hennes ställning och den information den ger henne (make) till frontmarknader. DU har fel. DU är skyldig tills det är bevisat oskyldigt. Innan IRS tar den information som överlämnats från bankerna, granskar varje transaktion du någonsin gör över $ 600 och låter dig veta om du har betalat din ”rättvisa andel”, befrias du inte från din naturliga skatteslavsynd. HANTERA DET, MAGGOT.

Så här ser den amerikanska regeringen på den amerikanska skattebetalaren vid denna nuvarande tidpunkt. Som vi sa i går är det dags att avskaffa denna regering full med makt. Dessa okunniga kleptokrater måste lämnas kvar. De försöker aktivt driva igenom en centralt planerad ekonomisk övergång uppifrån och ned på allmänheten.

.Source link