CryptoBirb om trender inom kryptohandel, hans exitstrategi, björnmarknad och mer


CryptoBirb (till vänster) och Matt Zahab, värd för Cryptonews Podcast.

Populär kryptohandlare, certifierad teknisk analytiker och grundare av handelsgruppen Fågelboet, CryptoBirb (Adrian Zduńczyk), förväntar sig att kryptotjurmarknaden kommer att fortsätta i ytterligare 2-3 månader och kör redan sin exitstrategi.

”Jag har ett par små positioner med låg hävstång också på terminsmarknaden, så jag handlar med derivat, jag handlar krypto förstås, som långt på spotbasis men jag har också min uppmärksamhet utanför krypto som definitivt är silver, guld , fastigheter, och jag skalar definitivt ut långsamt av krypto för att lägga in i fler, mycket mer undervärderade tillgångar,” sa han Cryptonews.com vid Blockchain Economy Expo 2021 konferens i Dubai förra veckan.

På frågan om de kommande 2 till 3 åren när det gäller handel, sa CryptoBirb att han tror att det kommer att bli en ”stenig väg” framåt på grund av en kommande björnmarknad.

”Bitcoin är väldigt mycket och mycket snabbt närmar sig sin topp, jag kan se många tidiga symtom,” sa han. Enligt hans åsikt kommer marknaden inte att ”krascha i morgon”, men han vill påminna nya handlare om att det kan vara ett bra tillfälle att planera och till och med börja genomföra en exitstrategi.

På tal om prisprognoser för bitcoin, så förväntar CryptoBirb att priset kommer att vara mellan 60 000 USD och 80 000 USD i januari, och någonstans runt 20 000 – 30 000 USD den 1 januari 2023. Som sådan rådde han alla nya kryptohandlare att vara beväpnade med tålamod, ärlighet och lust att lära i vill tjäna pengar i rymden.

”Tålamod. Proaktivitet och lärande, och samtidigt tror jag att ärlighet, ärlighet mot sig själva att erkänna sina egna misstag, att hoppa över förnekandet när de förlorar”, svarade han när han fick frågan om de viktigaste handelsråden för nykomlingar.

____

Se hela intervjun med CryptoBirb och lär dig om trenderna inom kryptohandel, hans exitstrategi, nybörjarhandlare, metaverse och mer.

Intervjun kommer till dig av Matt Zahab och Eimantas Žemaitis.
__

Utskriften av intervjun:

Vilka trender ser du i kryptohandelslandskapet och hur förändras de, och hur kommer det landskapet att se ut under de kommande 2 till 3 åren?

De kommande 2-3 åren tror jag personligen kommer att bli en ganska stenig väg med björnmarknaden framför sig. Så tills troligtvis 2-3 år från nu kommer vi att vara redan, vi har redan gått igenom björnmarknaden och antagligen börjat en ny tjurmarknadscykel. Jag är här precis på väg att hoppa på scenen för att faktiskt varna alla eftersom jag tror att bitcoin är väldigt mycket och väldigt snabbt närmar sig sin topp. Jag kan se många tidiga symtom, det är inte där än som, låt oss säga, det måste krascha imorgon men jag planerar min exitstrategi och jag kör den sakta. Det finns inga liknande vändningssignaler än, men jag tror att det är väldigt nära, med tiden, i bästa fall två-tre månader, kanske. Jag hoppas att jag har fel, jag hoppas verkligen att jag har fel, men förutom detta, du vet, björnmarknaden kommer att följa, den nya tjurmarknadscykeln skulle börja så ja, det är definitivt lovande för nästa år.

Hur ser din exitstrategi ut?

Så handelsstrategi, du vet, jag är en positionshandlare, eller hur, så jag har positioner som vanligtvis tar ett par månader. Jag handlar inte i sig om det inte finns någon specifik tidpunkt då jag helt enkelt har tid att göra det. Utöver det har jag en ganska bra miljö att göra det eftersom det är såklart mycket stress som att driva företag, naturligtvis, är väldigt tidskrävande, tidskrävande så jag måste alltid vara väldigt uppmärksam på vad jag gör med min tid varför jag aldrig skulle tillåta mig själv att till exempel vara daytrader och gå degen(erate) på hävstång eller något liknande. Så jag har ett par små positioner med låg hävstång också på terminsmarknaden, så jag handlar med derivat, jag handlar krypto förstås, som långt på spotbasis men jag har också min uppmärksamhet utanför krypto som definitivt är silver, guld , fastigheter, och jag skalar definitivt ut långsamt av krypto för att lägga in fler, mycket mer undervärderade tillgångar. Det är till exempel vad silver har blivit idag.

Bortsett från krypto, eller bara krypto i allmänhet, vilka tjänster vill folk lära sig mest av?

Jag tror att det finns en enorm efterfrågan, jag menar, det finns en enorm efterfrågan när pengarna har växt. Samtidigt som, så länge marknaden går upp, eller hur. Jag menar, vi som affärer strukturellt sett väldigt bra växer med ungefär 100%, du vet, för tillväxttakten, varje enskilt år i genomsnitt – det här är som en del, nästan skulle jag säga, på den sunda tillväxten per år för ett startup men vi växer väldigt väldigt snabbt. Alla konton på sociala medier skriver ut galna siffror – det är ganska spännande, men det visar också efterfrågan från folket vilket gör att om efterfrågan finns där, vet du, de tjänster som de väljer, har större chanser att bli konsumeras på ett sätt. Efterfrågan rusar tillsammans med människorna med att träffa mainstream, ju mer arbete mitt team måste göra. Så, det finns naturligtvis B2C – som naturligtvis är affär för kunder, vi erbjuder de prenumerationsbaserade produkterna till människorna till tjänster där de kan lära sig och upptäcka de privata kapitlen, de privata hörnen av Birb Nest, i samhället, vilket naturligtvis inte kommer någonstans offentligt. Det här är vad vi har gjort sedan 2017 – vi har gjort det genom tjurmarknaderna, björnmarknaderna, vi har gått igenom upp- och nedgångar, genom kraschen, genom de största pumparna, och ingenting kan ändra på det – vi De växer bara och det är det bästa. På andra sidan har vi också B2B-tjänsterna – så företagen, partnerna som vi också har är väldigt attraherade så länge efterfrågan ökar för B2C så det finns en mycket direkt korrelation, riktad korrelation mellan B2C-sektorn och B2B sektor.

Vilka möjligheter ser du i metaversen?

Den är enorm. Det är förmodligen mycket större än jag kan förvänta mig just nu. Jag tror, ​​du vet, bara med det senaste Facebook-meddelandet tror jag att det växer sig stort, det växer mycket större än någon förväntar sig och det här kommer förmodligen närmare där Matrix-filmerna har varnat oss för. Så metaversen – vi växer digitalt, vi växer digitalt.

Bitcoin-prisförutsägelse för 1 januari 2022 och 1 januari 2023?

Wow. Enligt min åsikt kommer det att vara ungefär 60 000 USD, 70 000, kanske 80 000 dollar för januari 2022, och 2023 skulle jag förvänta mig att det skulle vara som 30-20 000 USD – det kommer att vara färskt efter björnmarknaden. Det är min poäng och jag hoppas få rätt.

Några råd till kryptohandlare? Vilka är de tre största råden du ger till nybörjare som precis kommit in i rummet?

Tålamod. Pro-aktivitet och lärande, och samtidigt tror jag att ärlighet, ärlighet för sig själva att erkänna sina egna misstag, att hoppa över förnekelsen när de förlorar.

Den hetaste trenden 2022 på kryptomarknaden?

Jag tror att det kan ha att göra med metaversen.
_____
Läs mer:
– Titta: Tone Vays på Bitcoin-berättelser, Bear Market, DeFi, NFTs och Ethereum
– Titta på: Polygons medgrundare på ”Holy Grail” av skalning, Ethereum Merge, NFTs och mer
– Se: Nyms VD på Mainnet Launch, Privacy Trends och mer

– Kryptoinvesteringstrender 2022: Stöd för fler institutioner och memmanier
– Altcoins in för en Bumper 2022 som antal kryptohandlare inställt på dubbel – Rapportera
– 20 000 USD veckoförskjutningar i Bitcoins pris sannolikt i år, säger författarenSource link