Mobilt bank-Revolut har lanserat i USA, med ett öga för att erbjuda sina cryptocurrency tjänster någon gång i den nära framtiden.

Den London-baserade challenger bank meddelade på tisdagen att USA: s kunder kan nu registrera sig för ett konto och registrera dig för ett betalkort. Inlåning är försäkrade genom Federal Deposit Insurance Corporation (FDIC) upp till $250,000.

Lanseras 2015, Revolut har nu mer än 10 miljoner kunder, främst i STORBRITANNIEN och Europa. Liksom banktjänster, det erbjuder funktioner såsom en fiat valuta utbyte, försäkringsmäkleri och eget kapital handelsplattform. Banken genomförde en $500 miljoner Serie D i februari, värdera företaget på mer än 5 miljarder dollar.

Revolut har också gjort det möjligt för användare att köpa cryptocurrencies direkt från appen och sedan lägga till stöd för bitcoins (BTC) i och med 2017. Även om användarna kan handla digitala tillgångar med andra Revolut användare, de kan inte ta ut dem i appen.

Revolut sade AMERIKANSKA kunder kommer inledningsvis endast har tillgång till bankens centrala funktioner. Ytterligare tjänster, till exempel crypto-köper tjänsten, kommer att läggas någon gång i den nära framtiden, enligt TechCrunch.

Upplysningar Läs Mer

Ledaren i blockchain nyheter, CoinDesk är en media utlopp som eftersträvar högsta journalistiska normer och håller sig till en strikt uppsättning av redaktionella politik. CoinDesk är ett självständigt rörelsedrivande dotterbolag för Digital Valuta Koncernen, som investerar i cryptocurrencies och blockchain startups.Source link