Brev till konservativa på BitcoinKära konservativa,

Jag var välsignad över att ha varit omgiven av många positiva, konservativa förebilder under min barndom. Annars skulle jag nog vara ytterligare en vänsterzoomare som har ersatt familj med regeringen och Gud med jaget. Värderingar som en gång var vanliga i väst: familj, religion, begränsad regering, personligt ansvar och försenad tillfredsställelse, har nu stämplats som extrema. Men på grund av den självförstörelse som uppstår som ett resultat av en övertro till staten, blir konservatismens attraktionskraft mer och mer uppenbar. Notera massflykten 2021 från blå stater till röda stater. Som någon som vill se konservatism bli mainstream känner jag att det är min plikt att kalla ut konservativa när det gäller ett ämne som förbises av många till höger.Source link