BitMEX Airdrops BMEX 1.5M till handlare, avslöjar Litepaper


Källa: AdobeStock / piter2121

Kryptoutbyte BitMEX har släppt BMEX 1.5m till sina nya och befintliga användare. Den avslöjade också BMEX Token Litepaper före airdrop, som beskriver färdplanen för token.

När det gäller distribution av nyttotoken kommer 5 % av tokens utbud att allokeras till airdrop och lanseringar, 20 % till BitMEX-anställda, 20 % för likviditetsförsörjning när BMEX spothandel lanseras, 30 % för ekosystemtillväxt och 25 % som en långsiktig reserv, enligt Litepaper.

BitMEX tillkännagav ursprungligen sin BMEX i slutet av 2021. Nu ger börsen mer information, sa börsen att BMEX är en ERC-20-token, liksom att hela dess 450 m stora utbud kommer att präglas på en gång och intjänas under en period på upp till fem år.

Innehavare av BMEX-token kan tjäna upp till 15 % rabatter i handelsavgifter och förmånliga kurser på dess derivat och avistabörs. Innehavare kommer också att ha möjlighet att satsa sina mynt och tjäna insatsbelöningar. Andra fördelar inkluderar tidig tillgång till nya produkter, deltagande i initiala utbyteserbjudanden (IEO) och VIP-upplevelser och varor.

”BMEX är symbolen för sanna troende i denna nya era och kommer att vara bränslet vi använder för att expandera BitMEX-ekosystemet,” sa Alexander Höptner, VD för BitMEX. ”Även om detta är en stor milstolpe för BitMEX-användare, är det viktigt att tänka på att vi bara är i början av vår resa.”

Samtidigt planerar BitMEX också kvartalsförbränning av olika mängder BMEX-tokens, vilket potentiellt kan göra det mer knapphändigt och öka dess värde.

Från och med nu är binance coin (BNB) en av de mest populära verktygssymbolerna. Stort kryptoutbyte Binances mynt har exploderat i värde sedan debuten. Det lanserades under ett initialt mynterbjudande (ICO) i juli 2017 och har maximalt 200 miljoner BNB. Data från Coinlib avslöjar att mellan 31 januari 2018 och 31 januari 2022 har BNB uppskattat 3 272 %.

____

Läs mer:
– BitMEX:s One-Stop Crypto Shop in DACH Region Plan får en bankvändning
– BitMEX Boss: Bitcoin-adoption i El Salvador-stil på korten för 5 fler nationer

– BitMEX vill utöka kapaciteten efter att ha betalat 100 miljoner USD till amerikanska tillsynsmyndigheter
– Arthur Hayes ”Coconut Bribery Comment” blockerad av domareSource link