Världen är i ett tillstånd av panik på grund av det coronavirus pandemi. Människor kämpar över toalett papper, som visar omfattningen av nervositet. På sådan tid, även investerare kommer sannolikt att visa irrationella beteenden.

Regeringarna försöker att lugna marknaderna genom att leverera tillräckligt med likviditet, som är benägna att springa till biljoner dollar. Men även efter att världsekonomin kan glida in i en global lågkonjunktur.

Chefen för verksamheten vid första mosebok Gruv-Philip Salter sade att om den ekonomiska krisen inte fördjupas ytterligare, det “kommer inte att ha stora konsekvenser för Bitcoin.” Men om krisen fördjupas och skepsis bygger upp, det kan vara gynnsamt för Bitcoin för då människor kommer att se det som en hedge mot banksystemet.

Crypto marknaden data veckoöversikten. Källa: Coin360

Crypto marknaden data veckoöversikten. Källa: Coin360

VD Binance Changpeng Zhao sade att coronaviruset pandemi “är bara en utlösande faktor, inte orsaken” till den nuvarande ekonomiska härdsmälta. Detta visar på att ekonomin var på en svag fot eftersom en stark ekonomi borde ha gjort ett par stötar. Zhao anser att investerare kommer att sluta hamstring av kontanter vid någon punkt i tid och för att diversifiera sin portfölj och Bitcoin kommer att dra nytta av det eftersom det inte är “trasig”. Men, det kan inte hända i en hast eftersom “förändringar inte sker omedelbart när en massa befolkningen är inblandade,” Zhao läggas till.

Den cryptocurrencies försöker en återhämtning från deras senaste dalar. Låt oss analysera topp fem artister från de senaste sju dagarna för att se om den återhämtning som kommer att plocka upp ånga eller rinner ut i sanden.

DASH/USD

Streck (STRECK) är den bästa modellen av denna vecka med ett fantastiskt rally på ca 40%. Dash-Core-Gruppen lanserar en ny Dash-plattformen v0.11, “som inkluderar en stor uppdatering till Evonet, testmiljö för plattform funktionalitet.” Kan Dash starta en varaktig återhämtning från nuvarande nivåer? Låt oss studera dess diagram.

DASH CAD dagliga diagrammet. Källa: Tradingview

DASH CAD dagliga diagrammet. Källa: Tradingview

DASH/USD paret har handlats inne i en fallande kil för mer än ett år. Den positiva sak att notera är att när priset studsar stödlinjen i kil, den klarar av att flytta upp till motståndet i kil.

En annan positiv utveckling på sjökortet är RSI, vilket visar tecken på att bilda en hausse avvikelse. Alla dessa tecken som tyder på att paret kan bli positiv på kort sikt och flytta upp till $150. Glidande medelvärden kan erbjuda ett mindre motstånd men vi förväntar oss att de ska passeras.

Om farten kan bära ett pris som överstiger kil, det kommer att bli en stor positiv eftersom det kommer att signalera början på en ny trend. Men om björnar försvara motstånd linje igen, kommer paret att förlänga sin vistelse inne i kil.

Våra hausse uppfattning kommer att ogiltigförklaras om priset blir ner från glidande medelvärden och rasar under stödlinjen i kil. Men vi ger det en låg sannolikhet att inträffa.

BSV/USD

Bitcoin SV (BSV) är den näst bästa modellen för de senaste sju dagarna med ett rally på ca 29%. I Kleiman v. Wright Rättegång, USA Domare Domare Bruce Reinhart ansåg att Craig Wright bara behöver betala 20% av den rättsliga avgifter som begärs av gården i slutet av Dave Kleiman.

BSV USD veckovisa diagrammet. Källa: Tradingview

BSV USD veckovisa diagrammet. Källa: Tradingview

Den BSV/USD paret är ett försök att bryta sig ur den fallande kanalen. Precis ovanför kanalen, är det sannolikt att stöta på motstånd vid 20-vecka EMA på $189, vilket har planat ut. RSI är också nära till mittpunkten, vilket tyder på en balans mellan tjurar och björnar.

Om paret vänder ner från $189, det kan släppa till $78.506 och förblir utbud-bundna mellan dessa två nivåer för de närmaste dagarna.

Fördelen kommer att tilt till förmån för tjurar om de kan pressa priset ovanför 20-vecka EMA. Över denna nivå, ett drag till $279, lika med djupet på den kanal som är möjligt. Om denna nivå passeras, nästa nivå för att se upp för är $337.80. Omvänt, om björnar handfat paret under $78.506, en droppe till $38.528 är möjligt.

BCH/USD

Bitcoin Kontanter (BCH), med en vinst på ca 19% under de senaste sju dagarna visade sig vara det tredje bästa resultatet. Världens största stablecoin Tether (USDT) lanserades på Bitcoin Cash nätet under veckan.

BCH-CAD dagliga diagrammet. Källa: Tradingview

BCH-CAD dagliga diagrammet. Källa: Tradingview

Förmedlingscentrumet för biosäkerhet/USD paret har varit utbud-bundna mellan $166.25 och $515.35 under de senaste många månader. För närvarande paret har sjunkit inne i en fallande kanalen, som visar att björnar har övertaget.

Men om tjurar kan driva upp priset ovanför kanalen, det kommer att vara det första tecknet på en sannolik förändring i trenden. Ovanför kanalen, tjurar kan möta hårt motstånd på glidande medelvärden nära till $300.

Om kursen vänder ner från glidande medelvärden, paret kan fortsätta att vara rad-bundna för ett par dagar mellan $166.25 och $300. Å andra sidan, om tjurar kan skala och upprätthålla priset över det glidande medelvärden, och det kommer att öppna dörrar för en flytt till $515.35.

Vår uppfattning kommer att ogiltigförklaras om björnar handfat och upprätthålla priset under stödet vid $166.25. Om denna nivå sprickor, den nedåtgående trenden kan utvidgas till $100.

BTC/USD

Den senaste finansiella krisen under 2008 resulterade i födelsen av Bitcoins (BTC) och den nuvarande krisen på grund av det coronavirus utbrott är sannolikt att cementera sin plats. Efter den kraftiga nedgången på Mars 12, många ifrågasatte relevansen av Bitcoin som en säker tillflyktsort. Men efter den inledande panik, den största cryptocurrency har kommit tillbaka smart i de senaste dagarna.

Platinum Account Manager på eToro Simon Peters anser att alla pengar som pumpas in i systemet kommer att söka tillgångar att investera efter virus fall minska och Bitcoin är sannolikt att vara en av mottagarna.

Chief investment officer av Ikigai Asset Management Travis Kling sade att Bitcoin “är en försäkring mot den största monetära experiment i mänsklighetens historia.” Medan grunderna ser positivt på det, låt oss titta på diagram och analysera säsongen.

BTC CAD dagliga diagrammet. Källa: Tradingview

BTC CAD dagliga diagrammet. Källa: Tradingview

Den BTC/USD paret har handlats i ett stort symmetrisk triangel eftersom 2017. Tjurar för närvarande försöker försvara stöd raden av triangeln medan björnarna försöker att sänka priset under den.

Om tjurar kan driva upp priset ovan overhead motstånd på $6,435, rekyl sannolikt kommer att ta fart. Nästa nivå för att titta på uppsidan är $10,500, vilket är precis under motståndet i triangeln.

En brytning över triangeln kommer att bli en stor positiv eftersom det kommer att signalera början på en ny trend. Ovanför triangeln, det första målet att se upp för är $14 000 och över det $16,000. Därför, kan valutahandlare vänta på att priset för att upprätthålla över $6,435 innan du köper på lång sikt.

I motsats till vårt antagande, om paret vänder ner från $6,435 och pauser under stöd av triangeln, det kommer att bli en stor negativ.

CRO/USD

Crypto.com Mynt (CRO) avrundas listan i topp med ett rally på ca 12%. Crypto.com har börjat skeppa MCO Visa-Kort till STORBRITANNIEN, som kommer att erbjuda flera attraktiva tjänster till kunder. Enligt bolaget, kort kommer att levereras till resten av Europa under de kommande veckorna.

CRO USD veckovisa diagrammet. Källa: Tradingview

CRO USD veckovisa diagrammet. Källa: Tradingview

CRO/USD paret har handlats inuti $0.025258-$0.080 utbud för de senaste månaderna. För närvarande, tjurar försöker försvara stöd av sortimentet. Den första nivån för att titta på uppsidan är det 20-vecka EMA på $0.045.

Om kursen vänder ner från denna nivå, paret kan fortsätta att vara rad-bundna mellan $0.045-$0.025258 för de närmaste dagarna. En paus under stöd av utbudet kommer att vara en enorm negativ som det kommer att starta en ny nedåtgående trend.

Omvänt, om tjurar kan driva upp priset ovanför 20-vecka EMA, paret kan gradvis flytta upp till $0,060 och över $0.080. En brytning över $0.080 kommer att signalera början på en ny trend som har ett mål målet för $0.134742.

De synpunkter och åsikter som uttrycks här är uteslutande författarens egna och inte nödvändigtvis de åsikter som Cointelegraph. Varje investering och handel flytta innebär att risken bör du göra din egen forskning när de gör ett beslut.

Marknaden data tillhandahålls av HitBTC utbyte.

Source link