Bitcoiner-reflektion över år 2021Var 2021 ett bra år? Beror, som det mesta gör, på perspektiv. När jag satt och skrev den första raden i den här artikeln ställde jag mig denna fråga. Nu kan den här artikeln låta hård ibland, och jag ber bara att du håller med mig. Det finns en metod för min galenskap.

När vi går vidare genom årets månader, kom ihåg att jag inte kunde ta upp alla händelser som hände, och varje händelse som vi pratar med är målmedvetet vald för att illustrera en större berättelse.

För att beskriva detta år, möts jag av konflikten mellan statliga misslyckanden och belastande regleringar som kväver samhällets försörjning och företag, men också av den betydande tillväxt och välstånd jag personligen har upplevt, såväl som den bestående förbättringen av och tillväxten för Bitcoiners, och låt oss inte glömma, själva Bitcoin. Så hur kan vi bäst svara på frågan om huruvida detta var ett bra år eller inte? Låt oss ta en recension.

.Source link