Bitcoin kommer aldrig att ändras till bevis på insats


Nedan är ett direkt utdrag av Marty’s Bent Issue #1186: ”De försöker ’ändra koden’ igen.” Anmäl dig till nyhetsbrevet här.

Attacker för att få Bitcoin att ändra sin utgivningsmekanism till bevis på insats är meningslösa.  Historien har visat att den här typen av attacker inte kommer att fungera.

Greenpeace och Ripples medgrundare attackerar Bitcoins PoW-algoritm

Vi träffas här i detta mörka hörn av Internet lite mindre än två månader från 5-årsdagen av New York-avtalet, vilket ledde till en sommar av hetsig strid mellan stora företag i Bitcoin-rymden som trodde att de kunde anstifta en godtycklig fördubbling av blockstorleken och användare som häftigt motsatte sig flytten till förmån för att mjuka in SegWit i protokollet. Det verkar som att det finns några där ute som inte har lärt sig sin läxa av den här striden eller helt enkelt inte ens är medvetna om att det inträffade. Detta bevisas av det faktum att Ripples medgrundare Chris Larsen, som borde sitta i fängelse (och kan sitta någon gång i år) för att ha begått värdepappersbedrägerier, och Greenpeace, en organisation vars grundare lämnade när hans bebis adjungerades av fans, tillkännagav sitt initiativ att ”ändra koden” för bitcoin.

Source link