Bitcoin Hur skiljer agnar från vete


Sedan jag började investera har ett koncept jag lärt mig i min vetenskapliga bakgrund hjälpt mig att inse att det finns en fantastisk blandning av brus och signaler i informationen som är tillgänglig för den genomsnittliga investeraren. I alla nyhetsportaler finns det alltid en stor blandning mellan information som är relevant och information som är värdelös.

Bitcoins ekosystem är inte annorlunda. Det är möjligt att hitta både information av utmärkt kvalitet gratis, såväl som videor på YouTube med handlare som gör konstiga munnar och förstärker alla FUD eller FOMO som utlöses av media. Information för långsiktiga fundamentalister (vi HODLers) och för daytraders presenteras alltid för nybörjare på ett oorganiserat sätt, så förvirring är det vanliga tillståndet. I grund och botten vet inte nybörjaren hur man skiljer vetet från agnarna.

.Source link