Bitcoin HODLer-ackumulationen ökar


Nedanstående är från en ny utgåva av Deep Dive, Bitcoin Magazines nyhetsbrev för premiummarknader. För att vara bland de första att få dessa insikter och andra marknadsanalyser på kedjan av bitcoin direkt till din inkorg, prenumerera nu.

Ett nyckelmått på kedjan som vi har diskuterat tidigare och som vi kommer att täcka idag är det realiserade HODL-förhållandet (RHODL). Förhållandet använder realiserade cap HODL-vågor, som tar den ursprungliga HODL-vågen och väger UTXO:erna i varje åldersintervall med deras realiserade pris. Specifikt använder Realized HODL Ratio åldersbanden för en vecka och ett till två år Realized Cap HODL.

För en mer djupgående översikt av detta mått, kolla in The Daily Dive: HODL Waves And Realized HODL Ratio.

Genom att använda detta mått kan vi bättre förstå vad som händer med yngre mynt kontra äldre mynt. I takt med att yngre mynt blir mer dominerande och kvoten stiger, håller långsiktiga innehavare mindre av det realiserade marknadsvärdet. När förhållandet sjunker, håller långsiktiga innehavare mer marknadsrealiserat värde jämfört med yngre mynt. En överhettad marknad skulle visa mycket högre yngre myntdominans.

.Source link