Bank Of America säger att Bitcoin Crypto är för stor för att ignorera  • Bank of America (BofA) lanserade sin digitala tillgångsforskning med publiceringen av en rapport med titeln ”Digital Assets Primer: Only the first inning.”
  • Bitcoin och kryptovalutor är ”för stora för att ignorera”, skrev BofA -strateger. ”Vår uppfattning är att det kan finnas fler möjligheter än skeptikerna förväntar sig.”
  • Men lockade till altcoin -nyhet kan BofA -strateger sluta tappa fokus på vad som verkligen kommer att störa ekonomi och pengar Bitcoin.

Bank of America Global Research debuterade sin täckning av Bitcoin och kryptovalutor tidigare i veckan genom att publicera en rapport som heter ”Digital Assets Primer: Only the first inning.” Forskargruppen, ledd av strategen Alkesh Shah, fördjupade sig i den ”nya tillgångsklassens invecklingar”, men mycket av analysen hade ett kortsiktigt perspektiv på Bitcoin.

Bitcoin och kryptovalutor är ”för stora för att ignorera”, skrev strateger inklusive Alkesh Shah och Jessica Reif Ehrlich. ”Vår uppfattning är att det kan finnas fler möjligheter än skeptikerna förväntar sig.”

.Source link