Australian Baseball Club Först att operera på en Bitcoin-standard integrerar Lightning


  • ABL:s mest framgångsrika klubb har börjat med en Bitcoin-standard och flyttat sin företagskassa från dollar till bitcoin.
  • ”Perth Heat omfamnar verkligheten att framtiden för pengar och företagsskatter kommer att leva på Bitcoin-blockkedjan,” sa dess chef för bitcoin.
  • Klubben kommer att betala spelare och personal i bitcoin, acceptera BTC för betalningar och hålla bitcoin i sin balansräkning.

Australian Baseball Leagues mest framgångsrika klubb, Perth Heat, har inlett en Bitcoin-standard, säger företaget i ett uttalande som skickats till Bitcoin Magazine, en första i sportvärlden. The Heat kommer att helt integrera Bitcoin- och Lightning-nätverken i sin verksamhet för att hålla bitcoin i sin balansräkning, acceptera BTC-betalningar och betala spelare och personal i bitcoin.

”I samarbete med OpenNode sätter Perth Heat Bitcoin som den nya standarden för betalningar och utbetalningar,” enligt uttalandet.

Klubben kommer att acceptera och skicka omedelbara bitcoin-betalningar genom Lightning Network genom att utnyttja OpenNodes svit av betalningsinfrastrukturlösningar. Förutom att betala spelare och personal i BTC, kommer Perth Heat att acceptera sponsring, varor och bollplanskoncessioner i bitcoin.

”Perth Heat har åtagit sig att arbeta enligt en Bitcoin-standard och på så sätt flyttar företagets finanskassa från dollar till Bitcoin,” sa Perth Heat-chefen för Bitcoin, Patrick O’Sullivan. ”Detta är inte ett engångsköp för att säkra sig mot framtida osäkerheter eller inflationstryck. Perth Heat anammar verkligheten att framtiden för pengar och företagsskatter kommer att leva på Bitcoin-blockkedjan.”

.Source link