Antagande av Bitcoin Lightning Summit Recap


Med över 700 deltagare från över 30 länder på denna konferens är energin elektrisk när Lightning driver El Salvadors flytt från föga känt land till Bitcoiners främsta destination. Eftersom Bitcoin-kulturen är större och bredare än någonsin tidigare, finns det ett svindlande antal människor som har bidragit stort till utrymmet här. När du går genom den fullsatta Centro de Convenciones-korridoren blir du snabbt omgiven av Bitcoin-podcasters, gruvarbetare, företagsledare och plebs, allt bidrar till en fri och inkluderande atmosfär. Med alla som visar genuin vänlighet och tillgänglighet kan du inte låta bli att känna dig bemyndigad att interagera fritt med alla. Sällan kan dessa egenskaper hittas på en plats där många av de främsta hjärnorna inom teknik och finans är samlade, men de är påtagliga här. Och det är det fina med Bitcoin.

Fotokredit: Ministerio de Turismo @MITURElSalvador

Foto: Ministerio de Turismo @MITURElSalvador

”Med Bitcoin är vi alla lika.” – Morena Ileana Valdez Vigil, El Salvadors turistminister

Som öppningstalare höll minister Valdez ett värmefyllt tal som uppmuntrade alla att se El Salvador i all sin livlighet som sitt hem hemifrån.

”Under många år var El Salvador sist på listan för årlig BNP-tillväxt (bruttonationalprodukt) i Centralamerika, nu är vi på väg att avsluta året på topp med 9% tillväxt i år.” -Maria Luisa Hayem Breve, El Salvadors ekonomiminister

.Source link