7 DeFi-hack, 30 miljarder VC-dollar och 20 kryptoskämt


Den här veckan i krypto: Ytterligare ett steg har tagits mot ETH 2.0 när Ethereums utvecklare bad communityn att börja testa på Kintsugi testnet, Polkadot lanserade sin första uppsättning parakedjor, hausseartade alternativdata gav lite hopp till ethereum- och bitcoin-investerare, YFI samlade 80 % på en vecka när teamet bakom det slutförde ett och lovade fler ”aggressiva återköp”, och BitMEX sa att det skulle lansera sin token BMEX 2022 i två faser. Det rapporterades också att 20 % av det totala Bitcoin-gruvhashratet fortfarande kan finnas i Kina, medan betydande försäljningstryck sägs komma från asiatiska investerare. Vi fann att Bitcoin ETF:er i Europa och Kanada har förblivit populära även med de amerikanska ETF:erna som nu är allmänt tillgängliga. VCs slog tillbaka i en onlinediskussion där Jack Dorsey och Elon Musk attackerade Web 3.0-berättelsen, medan VC-fonder investerade cirka 30 miljarder USD i krypto i år, vilket slog alla rekord.

MetaMask presenterade sin kommande NFT-förlängning i appen, Instagram undersöker sätt att integrera NFT i sin sociala medieplattform, en investerare lyckades köpa 330 Adidas NFTs genom att använda smarta kontrakt när gränsen bara var två, sade den sydkoreanska bankjätten KB att den skapade krypto-, NFT- och CBDC-kompatibla plånböcker, är Kinas teknikjättar hoppfulla om att lansera metaverse- och NFT-företag trots regulatorisk granskning, och i ett överraskande drag stödde det kinesiska kommunistpartiets språkrör NFTs. Medan vi har sett sju DeFi-hack bara denna månad, plus Monkey Kingdoms Discord-serverhack, godkändes Rari Capital och Fei Protocol-unionen, vilket blev en av de största DAO-fusionerna i DeFis historia.

El Salvadors president har satsat stort på internationella kryptoföretags villighet att flytta till sitt land, Ryssland är fortfarande inte närmare att reglera krypto trots centralbankens ”medgivande”, och Arsenal FC väckte ilska av den brittiska reklamvakthunden för att ”dra fördel av konsumenternas oerfarenhet av kryptotillgångar”. Samtidigt säkrade kryptoförespråkare en anmärkningsvärd seger i Paraguay, med en gruvräkning som antogs i senaten, sydkoreanska detaljhandelskedjor och deras kunder omfamnar krypto- och blockchain-drivna betalningsplattformar, och en amerikansk kredittillsynsmyndighet sa till kreditföreningar att de kan samarbeta upp med kryptoföretag.

Låt oss nu skratta åt några krypteringsskämt under julveckan.

__________

Hej, CT! Du bra?

__

Låt oss kolla på BTC, som bara är korrekt.

__

’Ja, förlåt, barn. Dessa S2F-modeller är en bi—’

__

Visst, det borde fungera.

__

”Kan jag HA blommor?!”

__

Men sedan, det är den andra sidan av myntet.

__

På tal om de två sidorna av ett mynt…

Källa: coingecko / Instagram

__

Låt oss nu se hur ETH har hållit sig.

__

Och var är vi med ETH-berättelsen den här veckan?

__

Cyklar! Cyklar överallt!

__

Omvänd metavers.

__

Och vill köpa konst för att dekorera sina meta-herrgårdar.

__

Här är en bild som ska åtfölja inlägget ovan.

Källa: tradingjokes / Instagram

__

Ett dilemma varje BTC-ägare står inför.

__

Seriöst, varnar vi dem?

Källa: blueedgecrypto / Instagram

__

ja! Gör det bara!

__

Oj. Avrundar det bara lite.

__

De kommer aldrig att förstå…

Källa: cryptocurrencies_uptade / Instagram

__

Räknas detta som en generationsklyfta?

Källa: lowstrife / Twitter

__

Och en helgkryptolåt, med en historisk smak. God Jul!

Source link