5 kryptohandelsplattformar och 1 DAO är inställda på att sända annonser under Super Bowl


Källa: videoskärmdump, Bud Light / YouTube

Den kommande Super Bowl i USA, den årliga slutspelsmästerskapsmatchen i USA National Football League (NFL), kommer att översvämmas av kryptoannonser eftersom minst fem kryptohandelsplattformar och en decentraliserad autonom organisation (DAO) har betalat upp till 7 miljoner USD var för att reservera en 30-sekunders annonsplats.

Bahamas-baserad kryptospot och derivatutbyte FTXsom inked ett antal sportpartnerskap förra året, syftar till att sända en annons under slutspelet och även ge bort miljontals dollar i bitcoin (BTC) till fyra lyckliga tittare.

”Vi vill se till att vi, förhoppningsvis, målar upp en sund bild av oss själva och branschen”, säger Bankman-Fried, VD för FTX. ”Vi är optimistiska att vi kommer att kunna växa vår amerikanska verksamhet – mycket av det är att arbeta med amerikanska tillsynsmyndigheter för att få ut nya produkter på marknaden.”

VD Bankman-Fried verkar tro att annonser och partnerskap kan gynna börsen både genom att få in fler kunder och även odla tillsynsmyndigheternas passion för branschen.

Under loppet av 2021 säkrade FTX namnrättigheterna för Miami-hetta arena i en affär på 210 miljoner USD, och den utnämnde den USA-baserade modellen och affärskvinnan Gisele Bündchen, den amerikanska fotbollsstjärnan Tom Brady och den framtida NBA-kändisaren Steph Curry till ”varumärkesambassadörer”.

Singapore-baserad börs Crypto.com är en annan kryptohandelsplattform som är planerad att sända en annons under Super Bowl. I likhet med sina andra har Crypto.com också spenderat massor av pengar på sponsring och erbjudanden. Börsen köpte namnrättigheterna till hemmaarenan för Los Angeles Lakers och Clippers, och ingick partnerskap med Formel 1 och UFC 2021.

Kanadensiskt driven kryptovalutabörs Bitbuy har också skapat sin egen Super Bowl-annons, med en amerikansk professionell basketspelare för Miami Heat Kyle Lowry. ”Kyle Lowry har missat över 6 000 skott i sin karriär”, säger en utropare i annonsen, innan han uppmuntrar folk att inte missa sina möjligheter som Lowry gjorde och att investera i krypto.

Israeliskt aktie- och kryptomäklarföretag eToro är en annan plattform som förväntas sända en annons under slutspelet, enligt handelspublikationen AdAge. På måndagen släppte mäklarfirman en kort teasertrailer med taggen: ”Från och med söndag kommer investeringar aldrig att bli sig likt.”

USA-baserad stor kryptobörs Myntbas är den senaste kryptohandelsplattformen för att lägga ut toppdollar för att köra annonser under Super Bowl, enligt The Wall Street Journal. Börsen, som offentliggjordes 2021, har i stort sett avstått från att följa sina kamraters fotspår i slående partnerskap och affärer.

Slutligen ett stort ölmärke Anheuser-Buschs Knoppljus samarbetat med Substantiv DAO, ett NFT-projekt (non-fungible token) som genererar avatarer baserade på substantiv. Duon kommer att presentera ”Noun glasses” NFTs i sin Super Bowl-annons. Bud Light hade fått en Substantiv NFT i mitten av januari och använde den som sin Twitter-avatar under en tid.

Super Bowl LVI kommer att spelas mellan National Football Conference-mästaren Los Angeles Rams och American Football Conference-mästaren Cincinnati Bengals på SoFi Stadium i Los Angeles, den 13 februari.

____

Läs mer:
– Crypto.coms Super Bowl
– Binance och FTX tävlar om sponsoravtal för Landmark Barcelona tröja – Rapport

– NFL, Dapper Labs lanserar en ny marknadsplats för digitala samlarobjekt
– Bybit blir Esports Team NAVI:s officiella kryptoplattform i 3 år

– Shaq säger att han inte kommer att investera i krypto förrän han förstår det
– Kinas vinter-OS Digital Yuan får frostigt mottagande av några ”utlänningar”

Source link