5 Bitcoin-böcker för barn som du kan gåva i julklapp


Ett fragment av Bitcoin Smart Kids: Teaching Kids of Every Age About Bitcoin-omslaget.

Med den utbredda adoptionen av Bitcoin (BTC) har många böcker skrivits om denna spelförändrande teknologi. Medan de flesta böcker om Bitcoin som finns i bokhandlar har varit anpassade för en vuxen publik, finns det ett avantgarde av författare som publicerar Bitcoin-böcker för barn.

Läs vidare för att upptäcka fem Bitcoin-böcker för barn som du kan ge dina barn i julklapp.

Bitcoin Money: A Tale of Bitville Discovering Good Money

Bitcoin pengar är en av de bästa bitcoin-barnböckerna som du kan få till dina barn i jul. Författad av Michael Caras, alias The Bitcoin Rabbi, och illustrerad av Marina Yakubivska, är boken en berättelse för alla åldrar eftersom den hjälper till att svara på en fråga som både vuxna och barn ställer, ”Varför Bitcoin?”

Boken är upplagd i en stad känd som Bitville. Barnen i Bitville inser att de behöver medel för att hjälpa dem att handla med varandra. Medan han utforskar olika typer av pengar, flyttar en främmande pojke till Bitville och rekommenderar en ny typ av pengar – Bitcoin.

Boken är vackert skriven och använder enkla illustrationer som hjälper till att förklara komplexa ämnen som Bitcoin och pengar på ett sätt som alla barn kan förstå. I den här boken utforskar Caras uppkomsten av pengar, ursprunget till Bitcoin, såväl som den roll de spelar som sunda, pålitliga pengar.

GoodReads.com läsarranking: 4,4

Bitcoin: The Future of Money (Guide för barn)

Bitcoin: The Future of Money (Guide för barn), skriven av AD Largie och Sabrina Pichardo, är en annan utmärkt Bitcoin-bok för barn som du kan lägga till i din julinköpslista.

Med bara 42 sidor handlar boken om en tidsresenär som har återvänt från framtiden för att lära människor om pengars framtid.

Dessutom tar författarna med läsarna på en historisk resa där de diskuterar pengarna som de var förr, dess nuvarande version såväl som dess framtida version. Den här boken hjälper både barn och vuxna att förstå grunderna i kryptovalutor. Dessutom visar illustrationerna som används i boken också mycket mångfald, vilket gör den mer relaterbar för en bredare publik.

Den här boken är en bra läsning för alla barn som är angelägna om att förstå och komma igång inom det komplexa området digital valuta – dess användningsfall och fördelar – och pengar i allmänhet.

GoodReads.com läsarranking: 4,6

B är för Bitcoin

B är för Bitcoin, författad av Graeme Moore, är den första ABC-boken för barn någonsin om kryptovalutor. Boken kommer att lära ditt barn deras ABC med hjälp av terminologi som är associerad med krypto, såsom Altcoin, Bitcoin, Consensus och så mycket mer. Det är en lättläst bok som hjälper barn att lära sig vad Bitcoin är i enkla termer.

Moore, som arbetar som VP of Marketing, skrev boken 2015 efter att ha blivit besatt av allt som rör Bitcoin och digitala valutor.

Boken använder fantastiska illustrationer som hjälper till att göra terminologierna lättare att förstå för barn. Även om vissa termer kan vara lite utmanande för små barn, är det en bra bok som föräldrar kan läsa för sina barn för att få dem igång med allt som rör digitala valutor.

GoodReads.com läsarranking: 4

Bitcoin: The Future of Money

Bitcoin: pengarnas framtid? är en annan utmärkt läsning, författad av Dominic Frisby. I sin bok berättar Frisby den fantastiska historien om Bitcoin och hjälper på så sätt att lösa mysteriet kring Satoshi Nakamoto, Bitcoins hemlighetsfulla skapare.

Sedan det skapades har Bitcoin fått både beröm och kritik. Bitcoin-mästare har fortsatt att trycka på för att de ska antas och tror att det kommer att göra med bankerna vad Internet gjorde med publicering och vad uppkomsten av e-post gjorde med posttjänsterna.

Det är utifrån denna förståelse som Frisby berättar en berättelse om hur Bitcoin kommer att förändra världen. Viktigast av allt, författaren gör detta med hjälp av lekmannaspråk, vilket gör hans bok lätt att läsa för barn. Dessutom är boken väl genomarbetad och använder lite humor.

GoodReads.com läsarranking: 3,9

Bitcoin Smart Kids: Lär barn i alla åldrar om Bitcoin

Bitcoin Smart Kids är författad av Andy LaPointe och hans dotter Alena LaPointe. I boken syftar författarna till att lära läsarna om Bitcoin och andra digitala valutor. Boken fungerar som en guide som lärs ut av Bitcoin-skaparen, Satoshi Nakamoto. I boken förklarar ”Satoshi” ursprunget till Bitcoin, hur man lagrar det säkert och mycket mer.

Viktigast av allt, Andy och Alena skrev boken efter att ha fått feedback från barn och deras föräldrar om vad som ska inkluderas och vad som inte ska läggas till.

Om du vill skaffa dina små en Bitcoin-bok som är lätt att förstå och rolig, då kan du lägga till den här boken till din lista över potentiella gåvor också.

GoodReads.com läsarranking: N/A
_____
Läs mer:
– Vill du fixa finansiell kompetens? Fokus på miljardärer och politiker
– Att lösa dessa 7 utmaningar skulle påskynda adoptionen av Bitcoin

– Kunskap om Crypto on the Rise, uppmuntrar investeringar – Undersökning
– Mexikos största universitet lägger till kurs som innehåller kryptoinlärningSource link