2021 erbjöd Bitcoin oss sinnesroÅr 2021, tror jag, har sett sin beskärda del av volatiliteten över hela världen. Vi började året med ett mycket intressant evenemang på US Capitol och en brittisk domare som blockerade utlämningen av Julian Assange.

Vid den tiden pressade bitcoinpriset sig norrut genom $20 000-talet.

Sedan dess har vi sett händelser inträffa som har gjort allt annat än hämmat volatiliteten på det geopolitiska spektrumet.

Sedan januari har vi sett: a statskupp i Myanmar slutar USA att tillhandahålla vapen till Saudiarabien (och Förenade Arabemiraten) som användes under det jemenitiska inbördeskriget, den första upprepningen av vacciner för covid-19-viruset rullar ut och Ryssland ökar sitt engagemang i Ukraina (och nu , Vitryssland). SpaceX slutförde framgångsrikt sitt Crew-1-uppdrag att återvända fyra besättningsmedlemmar till jorden ombord på Crew Dragon ”Resilience: från den internationella rymdstationen, och fientligheterna mellan Israel och Palestina resulterade i veckor av missilattacker och rivning av en byggnad som ockuperades av Opartisk Press, Al Jazeera och andra i Gaza.

.Source link